Dopeman: Progresszív konzervatív vagyok (VIDEÓ)

2024. február 18. 17:16

Az Orbán Viktorról készült hungarocell-szobor fejének elrúgása is szóba került.

2024. február 18. 17:16

A Blikk Ilyenek voltunk című műsorának volt a vendége legutóbb Pityinger László, Dopeman. A rapper a visszaemlékezései mellett beszélt a politikáról is, kifejtve, hogy ha valaki ebben a műfajban utazik, akkor nem árt, ha rendszerkritikus. Felelevenítette, hogy az egyik korábbi dala miatt rendőrségi eljárás indult ellene. Mint mondta, benne van a baloldali gondolkodás, az elesettek, elnyomottak helyzetével való foglalkozás.

Ugyanakkor közölte: 

ha politikai hovatartozását kellene megfogalmazni, akkor progresszív konzervatívnak nevezné magát.

Visszaemlékezett arra is, amikor elrúgta az Orbán Viktorról készült hungarocell-szobor fejét, amin akkor jót mulatott, ugyanakkor természetesnek vette, hogy bírósági eljárás lett belőle. Ez az eset viszont teljesen megváltoztatta az életét.

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

Nyitókép: Blikk YouTube csatorna

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uztu
2024. február 19. 07:42
Magyarán: köcsög 🤣🤣🤣🤣 Csak a régi mondást idézem
hátakkor
2024. február 19. 07:35
Hungarocell progresszív..
Kecmec
2024. február 19. 06:30
Pityinger te egy szélkakas vagy......
basti64
2024. február 18. 22:45
Nos, én megnéztem az interneten, hogy Pityinger nem pusztán egy hungarocell szobor "fejét rúgja" el, hanem gyakorlatilag széttrancsíroz egy gyülölt személyt. A primitív gyülölete objektumát granasztotta szét. Ha akkor Orbán Viktor személyesen áll elötte, a lelkiismeretével nem lett volna problémája, ha kinyírja. Pityinger emlékeztet Csintalan Sándor csintalankodásaira, amikor mindenkihez odadörgölödzött, aztán visszasomfordált a hasonszörüihez. Elhiszem, hogy egy bírósági eljárás megváltoztatja az ember életét. Elötte Pityinger egy senki volt, most még senkibb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!