Elemző: Magyar Péter agresszív és egyre nevetségesebb

2024. március 21. 13:15

Deák Dániel emlékeztetett, Magyar Péter gyakorlatilag folyamatosan kommentel a közösségi médiában.

2024. március 21. 13:15

Fotó: Mandiner/Földházi Árpád

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője az Origo kérdésére elmondta, Magyar Péter gyakorlatilag folyamatosan kommentel a közösségi médiában, amely egyre nevetségesebbé teszi, hiszen ezek a hozzászólások meglehetősen meglepőek. Ettől nemcsak komolytalanná válik, de egyértelműen nevetségessé is. 

Az elemző szerint aki komoly politikai pályára készül, nem engedheti meg magának, hogy a közösségi médiában különféle cikkek alá, vagy véleményformálók bejegyzései alá sértő, bántó, vagy egyébként a valóságtól teljes mértékben elrugaszkodott kommenteket írjon.

„Magyar Péter meglehetősen agresszíven viselkedik, ezt tette, amikor elment az ATV-be, de más nyilvános szereplésén is agresszíven kommunikált, ezzel párhuzamosan pedig megjelent az a rendőrségi feljegyzés, amely alapján kapcsolati erőszak áldozata lehetett a volt felesége” – mondta a lapnak Deák Dániel.

Az elemző úgy summázta, hogy egy agresszív emberről van szó, aki meglehetősen komolytalanul viselkedik a politikai életben.

Ezt is ajánljuk a témában

„Most megmondódemberek, sajtótermékek és újságírók futtatják Magyar Pétert. Tehát

itt egy virtigli, baloldali messiásról van szó, baloldali megváltóról, aki hasonlóan viselkedik Márki-Zay Péterhez”

– fogalmazott Deák.

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skywalker_bp
2024. március 22. 08:12
“Miért kell mindenkinek Magyar Péterrel foglalkoznia? Erre kíváncsi a mémgyáros, miközben épp huszadik mémjét készíti az ügyvédről. Ezt a kérdést teszi fel a kommentelő, aki hetek óta hozzászól minden Magyarral kapcsolatos bejegyzéshez. Felesleges Magyar Péterrel foglalkozni – kormánypárti megmondók álmukban is ezt fújják. Majd felébrednek, és megnézik, hogy közzétett-e már aznap valamit.“ Magyar Hang-
istvanpeter
2024. március 21. 18:46
De mi a bánatfingért kapcsolgatjátok ki állandóan a bejelentkezésemet?!
Akitlosz
2024. március 21. 17:04
Az elemző békés és egyre komolyabb.
llnnhegyi
2024. március 21. 16:55
Magyar Péter a dollár baloldal egyetlen reménysége! Az ATV- ben , Köböl Anita rajong érte! Németh Sándor bácsi lelkész tulajdonos hálaadó misét mondott neki ,és az Apró klánnak. Krug Emília csepp gyerekét feltette tétként ?????!!!! Magyar Péter sikerére???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!