Hont András kérdőre vonta Bayer Zsoltot: Tíz éve rühellitek, utáljátok, kerülitek? Hát, ti tartottátok el!

2024. március 27. 13:22

„Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy öntudatos próbababára költöttek havi négymilliót az én adómból” – írta a publicista.

2024. március 27. 13:22
null

Nyitókép: Magyar Nemzet/Havran Zoltán

A Mandiner kedden számolt be róla, hogy megjelent Magyar Péter feleségéről készített hangfelvétele, amiből csak egy dolgot tudtunk meg: valakik valamikor javasolták az ügyészségnek, hogy húzzanak ki valamit valamilyen ügyészségi iratokból, de az ügyészség független, ezért ahogy Magyar fogalmaz, „már nem tudták kiszedni az iratokból...”

Magyar Péter lépésére reagált Bayer Zsolt publicista is.

Egyszer talán meg fogjuk tudni, ki diktálta mindezt ennek a műanyag szörnyetegnek,

s ki szemelte ki a feladatra, miután gondosan feltérképezte, hogy egy nárcisztikus pszichopatával van dolgunk, aki bármire (is) kapható lesz” – írta Bayer Zsolt.

Ezt is ajánljuk a témában

„Takonygerincű? Nárcisztikus pszichopata? Tíz éve rühellitek, utáljátok, kerülitek? Baszod alássan, Zsolt, HÁT, TI TARTOTTÁTOK EL!” – vetette fel Facebook-oldalán Hont András.

„Értem, jól mulattok azon, hogy a túloldalon meg pajzsra emelik, és értem én az egyszeri fideszest, akinek választania kéne a szaralakot eltartók és személyesen a szaralak között, akkor visszafordul, de ha ti nem vagytok, akkor az egész nincs.

Pontosabban, ha ténylegesen vagytok, és nem csak hazudjátok magatokról, hogy ti egy közösséget alkottok, akkor nincs.

Ugyanis szemben a divatos vélekedéssel az ilyen helyzeteknek nem az a megoldása, hogy hosszú évek után a filmcsillag és a titkárnő személyiségi jogokra és ártatlanság vélelmére fittyet hányva kiventilálja magát a fészbukon, hanem hogy a környezet segít, ha valaki nem tud kilépni” – írta a publicista.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy öntudatos próbababára költöttek havi négymilliót az én adómból.

Tényleg köszi ezt az egészet. Viszont nagyon régi ismeretségünkre tekintettel, mintegy kárpótlásul megtennél valamit? Körbekérdezel, hogy hány ilyen van még?” – zárta a bejegyzését Hont András.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 286 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
medveanna88
2024. április 07. 14:06
Ezen önvallomás szerint, Hontnak minimum 12x4millió Ft. a befizetett adója. Mennyi lehet a bevétele? Nem érdekel.Igazán nem érdekel. Csak néha csodálkozok, hogy ki és miért fizet ennyit valakinek? Mennyi ebben ami a lakosság adójából jut neki? Ne írja meg, nem érdekel, nézzen szembe maga vele és gondoljon a kispénzű adózókra.
Polaris
2024. március 30. 16:19
Hogy mindenki9nek világos legyen! A "lemondott" és a "kirúgták" nem szinonim fogalmak! Magyar lemondott a plusz pozícióiról!
survivor
2024. március 30. 10:52
Érdekes, a jogásznők között sok az ilyen...szuperintelligens NHP... A NŐ NEM FERFI, ES VICA VERSA
survivor
2024. március 30. 10:48
Prímszámtalan NHP van. Okos intelligens,szép...csak hülye a pasikhoz. A strici egy szakma. De nagy tehetség kell hozzá....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!