Lopott az Auchanból, majd a vagyonőri intézkedés közben meghalt egy férfi Budafokon

2024. március 13. 15:51

„A halál okáról csak a vizsgálat után lehet biztosat mondani” – olvasható az áruházlánc közleményében.

2024. március 13. 15:51

Nyitókép: Facebook

Váratlanul meghalt egy férfi a Savoya Parkban lévő üzletben, miközben vagyonőrök intézkedtek vele szemben – értesült a Blikk. A tragikus eset múlt vasárnap történt, a rendőrség vizsgálódik az ügyben. A lap megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya a következő közleménnyel reagált: „A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. március 10-én, a kora délelőtti órákban érkezett bejelentés, hogy az egyik XI. kerületi bevásárlóközpontban egy férfi, 

akivel szemben lopás miatt intézkedtek a vagyonőrök, rosszul lett, a gyors és szakszerű ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette” 

– közölték.

A Blikk az áruházat is megkereste, melynek sajtóosztálya az alábbi választ küldte: „Sajnos valóban tragikus eset történt vasárnap reggel a Savoya Parkban található áruházunkban. Egy vásárlót lopáson értek, aki a szabályos vagyonőri intézkedés közben váratlanul rosszul lett, és az azonnal megkezdett, szakszerű ellátás ellenére elhunyt. Sajnos sem az áruházi defibrillátorral újraélesztést elkezdő biztonsági vezető, sem pedig a kiérkező mentők nem tudták megmenteni az életét. A halál okáról csak az ilyen esetekben lefolytatandó vizsgálat után lehet biztosat mondani.

Az esetet a BRFK szakértők bevonásával vizsgálja, az Auchan pedig mindenben együttműködik az illetékes hatóságokkal.

A haláleset rendkívül megrázta munkatársainkat is, a vállalat őszinte részvétét nyilvánítja a hozzátartozóknak.”

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2024. március 22. 13:45
Bárki bármikor meghalhat. Most már azt is tudjuk, hogy a lopás sem véd meg ettől.
Martell 2
2024. március 14. 04:01
Nem kár érte, mind így végezhetné.
auditorium
2024. március 13. 20:27
Ritka tragikus eset. Csak nem élelmiszert lopott ?
zavulon
2024. március 13. 19:26
Covid
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!