Karácsony tavaszi nagytakarítással indítja a kampányt

2024. április 25. 13:55

Nemrég a köztisztasági állapotok odáig fajultak Budapesten, hogy a BKM munkatársai már kénytelenek voltak éjszakánként is dolgozni, ezzel behozva az évek alatt felhalmozott lemaradásokat – írja a Magyar Nemzet.

2024. április 25. 13:55

Nyitókép: Karácsony Gergely/Facebook

 

„Tavaszi nagytakarítás címszó alatt igyekszik megoldani az elmúlt öt évben elmulasztott közterület-fenntartási munkálatok miatt kialakult áldatlan állapotokat Karácsony Gergely”írja a Magyar Nemzet.

A lap szerint főváros éppen a kampány megkezdése előtt döntött úgy, hogy felveszi a harcot a Budapestet elöntő szeméttel, és megpróbálja rendbe tenni a legnagyobb, fővárosi fenntartású közterületeket. Ennek egyik ékes példája volt a hétvégén a Flórián téren, ahol Kiss László társaságában aláírásgyűjtéssel egybekötött nagytakarítást tartottak.

Ennek részeként – írja a Magyar Nemzet – 

a főpolgármester azzal kampányolt, hogy a Budapesti Közművek munkatársai megtisztították a teret a mostanra mindent elborító szeméttől. 

Emellett pedig Kiss László ismét bejelentette a Flórián tér felújítását, amelyet a főpolgármester már az előző ciklusban, 2019-ben is megígért, és a Radó Dezső-tervben el is kezdődött a tervezés, ami a többi nagy ígérethez hasonlóan, az asztalfiókban maradt.

A Magyar Nemzet rámutat: 

korábban a főváros a kőbánya-kispesti vasútállomás mellett akciózott, miután ott is áldatlan állapotok kezdtek kialakulni a területen, 

a buszmegállókat ugyanis ellepte a szemét, mire a Budapesti Közművek munkatársai úgy döntöttek, hogy takarítási munkálatokba kezdenek a helyszínen. A területet emellett számos helyszínen ellepett a gaz, amit szintén a nagytakarítás alkalmával kellett felszámolnia a főváros munkatársainak. 

Karácsony Gergely ezt megelőzően a Duna-hidak, azon belül is az Erzsébet híd lemosásával kampányolt.

„A főpolgármester ugyanis a kampány kezdetén eredmények híján a főváros alapvető működését kezdte eredményként beállítani” – értelmezte Karácsony húzását a Magyar Nemzet.

Nemrég pedig 

a köztisztasági állapotok odáig fajultak, hogy a BKM munkatársai már kénytelenek voltak éjszakánként is dolgozni, ezzel behozva az évek alatt felhalmozott lemaradásokat. 

Karácsony Gergely a kampány hevében azonban az egész nagytakarítást hazánk európai uniós csatlakozásának az alkalmára fogta, és bejelentette, hogy április 28-án a 4-6 villamos teljes vonalán is nagytakarítást fognak tartani – írja a lap.

Ezt is ajánljuk a témában


 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:13
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­­ö­­g­­­ö­s­­ ­­­l­­á­­n­y­o­k­­ ­v­­­á­­r­­­n­­­a­­k­­ ­­r­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
palicsi-2
2024. április 25. 20:46
Már azt hittem, hogy kitakarítja a kurvákat a blahán elhelyezett konténer mellékhelységből!
flesh ripper
2024. április 25. 19:07
Ez a herélt magát takarítsa, meg a parazita sleppjét. Menjenek Brüsszelbe seggnyaló ribancnak.
goldie-2
2024. április 25. 18:27
Te rühes egysejtű, már késő van ehhez. Remélem eltakarodtok a fajtáddal együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!