Ady Endre. Micsoda nagy költő, micsoda hitvány ember!

2024. május 07. 20:46

Erről van itt szó.

2024. május 07. 20:46
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Mindenki, aki Ady Endre bőséges levelezését olvasgatja, megtapasztalhatja, hogy magánközlésként igazából csak három témája van: 

1. hogy éppen akkor milyen beteg

2. hogy küldjenek/adjanak kölcsön neki pénzt

3. összevissza hazudozik mindenkinek, hogy éppen mire gondol, mi emészti, miközben nyilvánvalóan semmire sem gondol érdemben, hiszen hótt másnapos.

Erről van itt szó. Micsoda nagy költő, micsoda hitvány ember.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­I­g­­a­­z­­i n­­i­­m­­­f­­o­­m­­á­­n­­i­­­á­­­k­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Szuperszig
2024. május 09. 19:25
Ugye? Mit gondolt a költő. Semmit. Talált pár rímet, egyébiránt meg be volt baszarintva. Az abszcint üt. Annál már csak a hülyeség gyilkosabb.
Fed74
2024. május 09. 14:03
Éljen Balog Zoltán, Nemzeti pedofil védelmező tárca, fideszes csuhása!!!! Nemzeti Pedofidesz ::: Isten , haza , pedofília!!!!!! Na erről ugass Szentesi , te takarmánytök fejű fideszes geci!!!!!!!!
kiserilaci
2024. május 09. 11:29
A bejegyzést minősíthetnénk hitványnak, de Szentesi Zöld László is csak egy gyarló ember, aki nem mindig fogalmaz igényesen. Mert Ady is lehetett gyarló, de semmi esetre sem hitvány. Ezt a jelzőt hagyjuk meg azoknak, akik valóban azok, például az árulóknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!