Megerősödött a forint

2010. október 04. 17:29

Meglepő módon erősödött meg hétfőn a forint - mondta el az ING Bank devizaüzletágának vezetője, miután a hazai deviza euróval szembeni árfolyama a nap során 272,6 forintra süllyedt. Kolba Miklós szerint forint-zloty-ügyletek okozhatták a változást.

2010. október 04. 17:29

Gyenge forgalomban meglepő módon erősödött hétfőn a forint - mondta el Kolba Miklós, az ING Bank devizaüzletágának vezetője, majd hozzátette: szerinte a mozgást magyarázó hír, vagy adat nem került napvilágra. A szakember véleménye szerint egy nagyobb szereplő forint-zloty-ügyletei segíthettek a hazai devizának.

Az euró árfolyama a nap folyamán a kezdeti 273 forint felettiről délután fél ötre 272,6-ra süllyedt, de egy ideig a 272-es határt is átlépte.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
e_r
2010. október 05. 02:29
Mindenki várja már,hogy ezt a kóklert végre leváltsák...csak nehez fog menni,mert nem akarják beismerni,hogy hiba volt őt kinevezni.Így vagy az lesz,hogy húzzák-halasztják ezt a lépést,vagy kormányzati átalakítás leple mögé bújtatva elveszik matolcsy főbb hatásköreit...esetleg egy váratlan "betegség" miatt lemondhat (mint a férje révén többszázmilliós bkv-s csalási ügybe keveredett Orbán Anita fideszes képviselőjelölt).
Bajresz
2010. október 04. 18:12
"mozgást magyarázó hír, vagy adat nem került napvilágra" és gondolom a politikai híreket nem olvassák a befektetők és így azt se tudják, hogy a helyhatósági választásokon "megerősítést" kapott a jelenleg regnáló kormány...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!