Cigizni akart, az összes trafik zárva volt, betört az egyikbe

2022. február 23. 16:10

Berúgta az ajtót és elvitt egy doboz cigit.

2022. február 23. 16:10
null

Egy ceglédi dohánybolt betöréséről érkezett jelzés a rendőrségre 2022. február 21-én éjszaka, amiben a bejelentő elmondta, hogy egy üzlet ajtaja nyitva van, bent sötét honol, ott nem tartózkodik senki – olvasható a rendőrség honlapján.

A járőröknek korábban feltűnt egy, a betörés helyszínétől nem messze céltalanul sétálgató alak. A jelzés után azonnal arra vették az irányt, előkeresték és elkezdték kikérdezni. A 36 éves helybéli férfi beismerte, ő az aki berúgta a bolt ajtaját. Elmesélte a rendőröknek, hogy sokat ivott napközben, amikor úgy döntött rá akar gyújtani. Elment néhány dohányboltba, de az mind zárva volt, ő pedig cigizni akart, nem volt megállás. Több rúgással betörte az útjába eső üzlet ajtaját, elvett egy doboz cigarettát és angolosan távozott.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfi ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, szabadlábon védekezik.

Nyitókép: Police.hu

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazio154
2022. február 24. 10:17
Tudtommal ez a trafikmutyi úgy volt kiírva, hogy munkahelyeket is kell teremteni. Több pályázó is azért nyert, mert 0-24 nonstop vállalta az üzemeltetést és így 4 munkahelyet létesített. Eleinte ez be is volt tartva, de a nyertesek elkezdték folyamatosan csökkenteni a nyítvatartási időt. Lenne mit ellenőrizni is.
Bitrex®
2022. február 23. 22:58
Legalább otthagyott volna kétezer forintot a pulton. Akkor nem is lopás, csak rongálás.
budapesti
2022. február 23. 20:23
Most aztán füstölöghet magában a dutyiban.
csak szerényen
2022. február 23. 18:35
Csak lopás? És garázdaság meg rongálás? Azzal mi lesz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!