27 nyelven elhangzó szeretlekkel kedveskedik Valentin-napon a londoni polgármester

2020. február 14. 17:18

Magyarul, románul és további 25 európai nyelven is elhangzik a szerelmes szó.

2020. február 14. 17:18

Sadiq Khan Twitter üzenetében bővebben is kifejtette véleményét. Szerinte az európaiak megérdemlik a szeretetet, mert jelentős mértékben hozzájárulnak a város gazdasági, kulturális és szociális életéhez. A nyíltan Brexit-ellenes polgármester maga is pakisztáni bevándorlók gyermekeként született Londonban, így nem véletlen, hogy értékeli a külföldi munkaerőt – jegyzi meg a posztot kiszúró Főtér.  Egyébként egymillió európai él és dolgozik Londonban, többségük kelet-európai. A napokban megjelent hírek szerint  Brexit utáni első hullámban már 500 ezer ott élő román kérvényezte a tartózkodási engedélyt.

 

 

(Forrás:foter.ro)

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hóvirágcsempész
2020. február 19. 08:47
Maradtak volna a retkes szülei Pakisztánban ...
puszika
2020. február 17. 10:17
Csak ennyire képes! ....és ő London polgármestere. Budapesté még ennél is gyengébb................................egy majom!!!
teljesenertelmetlen
2020. február 16. 19:32
Pápának képzeli magát ez a homoki nigger? Biztos azok az emberek is nagyon boldogok a köszöntéstől, akiknek a hozzátartozói egy muszlim által szállított "nagyvárosi élet velejárójába" haltak bele az elmúlt években... De persze azért szeressük egymást! Meg peace and love! Boáf
nyugalom
2020. február 15. 22:45
Kariferi es bandaja odasomfordalt, apolatlanul, izlestelenul! Egy nyelven sem beszel, ruhatari szak eredmenye. Gusztustalan csiga ferfi a bekakilos fejevel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!