Alec Baldwin azt szeretné, ha a jövőben minden forgatáson lenne egy rendőr

2021. november 09. 10:45

Feladata a kellékként használt fegyvereket ellenőrzése lenne.

2021. november 09. 10:45
null

Alec Baldwin arra szólította fel a filmes és tévés produkciós irodákat, hogy béreljenek fel rendőröket, akik ellenőrzik a forgatáson használt kellékfegyverek biztonságát, és biztosítják, hogy azokkal nyugodtan lehet dolgozni – írja a Guardian cikkére hivatkozva a 444.hu

Ügyvédei szerint nem hibázott a fegyverekért felelős kellékes

Erre azután került sor, hogy Baldwin véletlenül megölte a Rust című westernfilm operatőrét, Halyna Hutchinst, miután azt mondták neki, hogy a forgatás helyszínén, a próbafelvételek idején használt kellékfegyver hatástalanított, és ezért biztonsággal használható. A lap azt írja:

a hatóságok jelenleg is vizsgálják, hogyan kerülhetett éles töltény a fegyverbe,

amit Baldwin elsütött. A fegyverekért felelős kellékes, Hannah Gutierrez-Reed ügyvédei azt állítják, hogy a nő azt hitte, áltöltényekkel van töltve a fegyver. Gutierrez-Reed ügyvédjei szerint a nő minden tőle telhetőt megtett, hogy biztosítsa a forgatás biztonságos körülményeit, és szerintük a történtekről egyéb tényezők tehetnek.

Nyitókép: Angela Weiss / AFP

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qwrtzq
2022. február 05. 07:16
meg aki nem tiszteli a fegyvert nem nyúlna fegyverhez
fokhagymakocka
2021. november 10. 07:45
Elek, Elek, rendőrért kiáltasz, de ugye ha lejjebb tekerek a tittereden, akkor nem fogok ilyen ne adjunk pénzt a rendőröknek, le kell szerelni a rendőröket szarokat találni mondjuk tavalyról?
kozmosz
2021. november 10. 00:41
És egy rendőr mit tudna csinálni? Egyedül nem tud jelen lenni mindenütt.
Thorin
2021. november 09. 20:16
nekem is van egy remek ötletem, legyen a lőfegyveres forgatásokon egy személy, aki ért a fegyverekhez, mester szinten, mondjuk nevezzük fegyvermesternek, és utána ez a személy bírjon a forgatáson megfelelő jogokkal és kötelességekkel a biztonságos forgatáshoz, na meg hozzávaló ismeretekkel. jah , hogy ez eddig volt, csak most a haverod lányát tettétek erre a posztra, aki eddig két forgatáson volt fegyvermester, az egyiken voltak problémák, a másikon meghalt valaki. Talán az ilyen posztra ne legyen elég az apja a barátom képesítés. Se a kvótanó szint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!