Tokaji aszút is kortyolgathattak Elon Musk vendégei az erdélyi Halloween-bulin (videó)

2022. október 31. 10:10

Megadták a módját a „Drakula kastélyában” rendezett bulinak.

2022. október 31. 10:10
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt korábban, Elon Musk, a világ egyik leggazdagabb embere több más üzletember és világsztár társaságában a Brassó megyei törcsvári kastélyba szervezett halloweeni bulit vasárnap estére.

A Főtér.ro arról írt, hogy október 30-án, vasárnap alaposan felpezsdült Brassó és Törcsvár környéke. Sorra érkeztek luxusjárműveiken a dúsgazdag világsztárok és pénzemberek. A vendéglistán szerepelt többek között Peter Thiel, a PayPal alapítója, Larry Page és Sergey Brin, a Google „atyjai”, de megjelent Luke Nosek, a Hotmail megálmodója is.

A portál idézte azt a brassói vendéglőst, akinek az éttermében a vendégek megebédeltek. A tulajdonos szerint nem voltak különleges igényeik. A rendeléseiket „villás reggelinek” nevezte. Elmondása szerint, olyan fogásokat fogyasztottak, amelyek minden nap szerepelnek az étlapon.

Ötputtonyos tokaji aszú járt a desszert mellé

Ugyanakkor a vacsorakor már változatosabb volt a kínálat. A vendéglőbe jelmezben érkezők számára a főétel sáfrányos kacsasült volt tökkel, de siitake gomba savanyított hagymával és burgonyapüré illetve sült krumpli is szerepelt az étlapon szarvasgombával. A vegetáriánusok esetében a kacsasültet sült zeller helyettesítette. A főfogáshoz új-zélandi Greywacke Pinot Noir-t szolgáltak fel.

A desszert vaníliás almatorta volt almaszörbettel,

amely mellé 2008-as tokaji Oremus bort, illetve ötputtonyos tokaji aszút szolgáltak fel.

– értesült a Főtér.ro.

A vacsora után a vendégek átment a törcsvári kastélyba, ahol Halloween lévén Dracula’s Experience néven zajlott a parti, amelynek megszervezésére külön rendezőt kértek fel.

A portál a helyszín kapcsán megjegyezte, hogy bár sokan Drakula kastélyaként emlegetik, valójában semmi köze nincs a vérszívóhoz, se a karóbahúzóként elhíresült havasföldi herceghez, Vlad Tepeshez.

A vendégek érkezéséről videó is készült, amelyet alább tekinthetnek meg:

Nyitóképen Elon Musk milliárdos. Fotó: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. november 04. 03:26
Akkor most Elon tud románul, vagy a románok tudnak angolul és úgy társalogtak?
Armageddon
2022. november 03. 20:51
Vért ittak, szűz lányok vérét. Nehezen jött össze...
BőröndÖdön
2022. október 31. 21:26
Őrült nagy hír..gratula..:)
zuriktodor
2022. október 31. 14:54
Ki nem szarja le, hogy mit csináltak???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!