Melegpárt villantott az aacheni katolikus püspökség Valentin napján

2023. február 17. 11:15

Nagy Károly városának katolikus püspöke köszöntött minden szerelmespárt.

2023. február 17. 11:15
null

Aachen német városának katolikus püspöksége a Facebookon köszöntött mindenkit a Valentin-nap alkalmából. A Facebook-posztban közölt képen a „Liebe ist alles” (A szerelem minden) felirat mellett két férfi egymásra találásában gyönyörködhetnek a hívek.

A katolikus püspökség minden párt és friss szerelmest köszöntött Valentin-nap alkalmából, és rákérdezett arra is, ki hogyan ünnepli a napot, a válaszokat pedig a kommentekben várták.

A kommentmezőben aztán később azt közölték: nagyon örülnek a számos kommentnek és a kritikának is – amíg azok tiszteletteliek és nem sértőek. A sértőnek talált kommenteket viszont kénytelenek voltak törölni – írják.

Linkelték Helmut Dieser aacheni püspök egy korábbi interjúját is, amiben kifejtette: a homoszexualitás is az isteni akarat része, ahogy maga a teremtés is.

 

Összesen 205 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orygabor
2023. február 19. 11:30
Ez milyen felekezet pontosan? A katolikus kizárt, már csak azért is, mert a hithű kommenteket törlik.
Fekete Ló
2023. február 19. 11:26
Nem vagy bibliaolvasó, ez világos. Pótold be! S tanulj meg görögül és héberül ahhoz, hogy értsd is, amit olvasol. S olvass szakirodalmat, a kath. lex. édeskevés. No, akkor jó munkát.
vicomt
2023. február 18. 13:34
Látom, hogy az LMBTQ szele elérte az egyházat is. Csak a hülyék ne csinálnának belőle ekkora ügyet. Inkább hallgatnának. Nem adok sok időt, ez lesz a normalitás. Hogy mindenki mindenkivel, lehet az állat is.Kössz. nem kérek ebből a századból.
istvanpeter
2023. február 18. 10:37
Ha már itt tartunk, a szexuális aberráció és minden nemi anomália a teremtés selejtje!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!