Kiderült: a szomszédunkban a köztársasági elnök három embercsempésznek adott kegyelmet

2024. február 12. 15:37

A Szlovén Demokrata Párt elnöke felháborodásánák adott hangot a történtek miatt.

2024. február 12. 15:37

Janez Janša, a Szlovén Demokrata Párt elnöke érdekes kettős mércére hívta fel a figyelmet az X-en.

„A »diktatórikus« Magyarországon a köztársasági elnök lemondott egy vitatott kegyelmi döntés miatt. A »szabad« Szlovéniában Nataša Pirc Musar köztársasági elnök három embercsempésznek adott kegyelmet, amit követően, a tiltakozások ellenére, nyugodtan folytatja a
kegyelemadást”

– írta a Szlovén Demokrata Párt elnöke.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitóképen Janez Janša. Fotó: EMMANUEL DUNAND / AFP

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kissb56
2024. február 13. 08:02
Újabb bizonyíték a baloldal gerinctelenségére.
atti64
2024. február 12. 19:52
ÉN AZ EMBERCSEMPÉSZEKET HELYSZINEM FEJENLÖNI ELÖBB UTOBB ELFOGYNÁNAK DE IGY SOSE FOGNAK, EUROPÁT HARC NÉLKÜL FOGJÁK ELFOGLALNI A MIGRIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chardonnay99
2024. február 12. 17:40
Göncz Árpád 1998-ban kegyelmet adott Kunos Péternek, aki 11 rendbeli vesztegetés bűntettében lett elítélve. Szerencsére Dávid Ibolya nem írta alá a kegyelmet. Na és kinek fejét követelték? Segítek: Nem Árpi bácsiét.
Ízisz
2024. február 12. 17:32
Z JohnnyFirpo77 2024. február 12. 17:03 • "Jól tették!!! Majd a közpénzünkből etetjük őket!!!" "Több milliárd forintot takarít meg Magyarország azzal a jogtörténeti intézkedéssel, miszerint hétszáz jogerősen elítélt, külföldi embercsempész hagyhatja el a magyar börtönöket. Úgynevezett reintegrációs őrizetbe kerülnek, és 72 órán belül elhagyják az országot. azt a problémát kell megoldani, hogy adófizetői pénzen a külföldi embercsempészeket tartják itt börtönben. Ez drága, különösen úgy, hogy sok emberről van szó. A börtönök ráadásul zsúfoltak, ezért lehetővé tették több száz embercsempésznek az országból való távozást. A fogva tartott embercsempészek zöme külföldi. Jelenleg mintegy 13 százalékuk, 73 ország csaknem 2600 állampolgára tartozik ebbe a körbe. Az intézkedés mintegy hétszáz fogvatartottat, többségében a hazánkkal szomszédos országok állampolgárait érinti." Ne okoskodjál csicska moslék!!! Szerinted azt lehetett előre tudni, hogy ennyien lesznek???💯😡👎💤
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!