Skrabski öreg tőkék rizlingje 2009

2012. február 24. 21:55

Sajnos egyre kevésbé találni ilyen olaszrizlinget, pedig.

2012. február 24. 21:55
Szamorodni blog

„Az első olaszrizling, ami kifejezetten tetszik. Régi hagyományok, újszerűen elkészítve: hordós érlelés, pont ameddig kell. Kicsit olyan érzése van az embernek, hogy ebbe a borba szinte sehol nem nyúltak bele, annyira természetes: leszüretelték a szőlőt, betették a hordóba, valószínűleg vadélesztő, érlelés, aztán megfelelő időben palackozás. Mindent érezni benne: a talajt, a hordót, a fajtát. Az olaszrizlingre jellemző keserűmandula nyomokban érződik a boron, az érlelés alatt kialakult zamatok szépen lefedik. Egészen friss, és ami a legtöbb - igaz, reduktív - olaszrizlingről elmondható, az Skrabskiék ezen boráról nem: a savai abszolút harmóniában vannak, hosszan tartó ízzel. Sajnos egyre kevésbé találni ilyen olaszrizlinget, pedig.”

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!