Dúzsi-bort ismertek el

2014. március 29. 20:13

A szekszárdi pincészet 2009-es Görögszója különdíjas lett egy franciaországi borversenyen. Ifj. Dúzsi Tamás a külföldi piacok közül Kínában lát nagy reményeket.

2014. március 29. 20:13

A Citadelles du Vin Prix Special díjátadó gálán a szekszárdi Dúzsi Tamás pincészetének 2009-es Görögszó bora a Prix Special Hungrie, azaz a legjobb magyar bornak járó különdíjat kapta. Összesen 16 ilyen díjat osztottak ki, egyet-egyet országonként, de csak azon nemzetek borainak, ahol volt olyan tétel, ami elérte a kívánt magas szintet.

Ifjabb Dúzsi Tamás szerint a Citadelles du Vin az egyik legkomolyabb verseny a világon, és örül az eredménynek, mint minden visszajelzésnek arról, hogy hol tart a pincészet. A különdíjnak mind külföldön, mind belföldön nagy marketingértéket tulajdonít a szekszárdi borász, aki azt is elmondta: exportban főként Kínára figyelnek most.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!