Ki lesz a borászok borásza?

2015. március 11. 10:53

Lezajlott az idei Borászok Borásza szavazás első fordulója. Ez első körben leadott voksok alapján a következő öt borász jutott a döntőbe: a tokaji Bodó Judit, a felvidéki Bott Frigyes, a zalai Bussay László, a villányi Ipacs Szabó István és a mátrai Karner Gábor.

2015. március 11. 10:53

Túljutott az idei Borászok Borásza-díj kiválasztásának első fordulóján az az ötven borász, aki egymás között kellett, hogy kiválassza az általa legjobbnak tartott jelöltet. A legtöbben a következő öt jelöltre szavaztak, ők az idei esélyesek:

  • Bodó Judit, Bott Pince, Tokaj-Hegyaljai borvidék
  • Bott Frigyes, Bott Frigyes Borászat, Garam-mente borvidék
  • Dr. Bussay László (posztumusz), Bussay Pince, Zalai borvidék
  • Ipacs Szabó István, Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet, Villányi Borvidék
  • Karner Gábor, Karner Gábor Kézműves Borászat, Mátrai borvidék


Jelenleg már zajlik a második forduló. Ebben az esetben is kizárólag az ötven jelölt rendelkezik egy-egy szavazattal. Amint minden jelölt nyilatkozott, a szervezők összesítik a voksokat, de az eredményt majd csak az április 24-i díjátadón hirdetik ki, ekkor derül ki, hogy 2015-ben ki lesz a Borászok Borásza és kit választottak a Borászok Barátjának.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!