Így indult a szekszárdi nyár

2015. június 25. 13:36

Szekszárdon így indult idén a nyár: Dr. Heimann koktéllal, csúcsgasztronómiával Vomberg Frigyestől, izgalmas kóstolóval Sebestyén Csillával, egy újszerű gasztrokalanddal a Spájz-A-Szájbannal, Esterházy Péterrel, Lovas Rozival, Grecsó Krisztián és Kőrösi Zoltán novelláival – és persze Heimann borokkal. Heimannék videóban mutatják meg, milyen volt az idei Barbár Ünnep.

2015. június 25. 13:36

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!