Áts, Bacsó, Bodó, Bott, Ipacs Szabó: ki lesz a borászok borásza?

2016. február 01. 14:56

Áts Károly, Bacsó András, Bodó Judit, Bott Frigyes, Ipacs Szabó István jutott a döntőbe, miután lezajlott az idei Borászok Borásza szavazás első félideje. Közülük valaki idén magáénak tudhatja a Borászok Borásza-díjat.

2016. február 01. 14:56

Megvan, mely öt borász kapta a legtöbb szavazatot a Borászok Borásza-díj kuratóriuma által felkért ötven hazai szakemberből. Idén a Tokaj Kereskedőház főborásza, Áts Károly, a Tokaj Oremus birtokigazgatója, Bacsó András,  a tokaji Bott pince borásza, Bodó Judit, a Felvidéken borászkodó Bott Frigyes és a villányi Vylyan-főborász Ipacs Szabó István kapta a legtöbb szavazatot, így közülük kerül ki idén a Borászok Borásza-díj győztese.

A hír nyilvánosságra hozatalával egy időben a Borászok Borásza-díj kuratóriuma értesíti az 50 jelöltet is a részeredményről és egyben felkéri őket a második forduló voksainak leadására. A beérkezett szavazatokat a kuratórium összesíti, de 2016 Borászok Borászának, illetve Borászok Barátjának nevét, csak az április 29-i díjátadó estéjén ismerhetjük meg.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
di maggio
2017. március 29. 11:45
Gyurcsány,ha elő kerül a szakdolgozata.
nicknamenick
2016. február 02. 01:43
nyerjen Bott - akkor ketten is nyernek! ;-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!