Hetente költözik a Moszkva téri óra

2016. május 13. 15:48

A Kiscelli Múzeumban #moszkvater – A Széll Kálmán tér története címmel május 20-án nyílik kiállítás, aminek apropóján a város több pontján jelent meg április eleje óta a Moszkva tér kultikus órájának másolata, amely most éppen az A38 hajón van. Az eredeti óra a múzeumban található.

2016. május 13. 15:48

A Mandiner is beszámolt arról, hogy az A38 hajón található a kultikussá vált Moszkva téri óra eredetije. Az A38-on azonban nem az eredeti óra látható, hanem egy kicsinyített másolat, amelyet a figyelmes budapestiek már több helyen láthattak a városban. 

Május 20-án a Kiscelli Múzeumban #moszkvater – A Széll Kálmán tér története címmel kiállítás nyílik, melynek apropóját többek között az adta, hogy az eredeti Moszkva téri óra a múzeum gyűjteményébe tartozik. Az október másodikáig látogatható kiállítás felvezetéseként a múzeum az E8 Laborral együttműködve egy kampányt indított, amihez egy vándorló órát készítettek.

A vándorló óra – az eredeti óra kicsinyített mása – április 5-től kezdve hat héten át több helyen volt már látható a városban. Az óra többek közt a Deák téren és a Fővám téren is megtalálható volt, mielőtt az A38-ra költözött, hogy ott adjon lehetőséget mindenkinek egy találkozásra „az óra alatt”.

 
A múzeum a játék során szelfi versenyre hívta ki a rajongókat, és a legjobb képek készítői belépőjegyet kaptak a kiállításra.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!