A budai Átrium színház nem szolgál ki ezentúl orosz vodkát

2022. március 01. 07:45

Elvi okokból.

2022. március 01. 07:45
null

A Margit körúti Átrium színház Facebookon osztott meg egy fotót, amit a pult mögött készítettek.

„Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az Átrium Bisztróban

írják.

Kép forrása: Facebook

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2022. március 02. 15:06
No akkor felvettem a szankciós listámra az Átrium színházat - nekem ne akarja már előírni senki se, hogy valamit azért nem ihatok/ehetek/olvashatok/ stb. mert az ő úgy akarja. Megoldhatták volna csendben is - kifogy a készlet, nem rendelnek, de NEEEM, demonstrálni kellett, mert az jófejség (meg a civil társadalom támogatását hozza, jó reklámnak, lehet vele hencegni) - tessék, akkor egy covid előtt évi 20+ színházi előadása járótól egy szankció oda, ahová érdemlitek.
wantok
2022. március 01. 21:36
Ide azzal az orosz vodkával, én bevállalom!
confitür
2022. március 01. 19:39
Ha elvi okokból nem forgalmaznak Orosz Vodkát, akkor mit keresnek itt? Miért nem költöznek Amerikába ? Egyébként meg ott minden bárban van Orosz Vodka, már csak azért is mert az a legjobb a vodkák közül. Üzletpolitikai szempontból sem védhető a döntés,mivel ha valaki azért tér be, mert szeretne egy Orosz Vodkát bedobni, nem fog helyette Jim Bim-t inni,hanem elmegy egy másik kocsmába. Nem tudom ki a tulajdonosa ennek az üzletnek,és nem is érdekel, azt viszont tudom, hogy fordÍtva ül a lovon, mivel ennek a háborúnak nem Oroszország a felelőse.
Teréz A Piréz
2022. március 01. 19:16
Fűteni azért fognak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!