Ezzel a borral lehetne világhírű Magyarország – MAKROVLOG

2021. március 11. 16:30

Kovács Antal a nyolcadik kerületi pincéjében avatta be a Makronómot abba, mitől is jó egy bor és miért nincs a nemzetközi piacon az egyébként csúcsminőségű magyar bor. A sommelier lapunknak elárulta, hogy szokott-e vörösboroskólát és fröccsöt inni.

2021. március 11. 16:30
null
Takács Zsolt

További videós tartalmakért iratkozzon fel a Makronóm Youtube csatornájára!

!

Borítókép: Ficsor Márton 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Petkó Zsigmond
2022. március 24. 22:34
Nem enyhén és spicces, hanem nagyon és tájidegen.
Gullwing
2021. március 29. 16:23
Ember te igen ostoba vagy. Egyszerű mint a faék, de mellé még ostoba is.
Vidėken újrakezdő
2021. március 29. 16:23
Ápolónő, pincér, színész, óvónő, stb akkor nem szakma? Csak a lakotos, asztalos, vájár?
Bölcs Ész
2021. március 29. 16:22
Hiába építenek a bor köré elegáns imidzset, attól még az alkohol egy keménydrog, csak rejtélyes okokból legális. Lényegesen keményebb a marihuánánál, az LSD-nél és az ecstasy-nál. Nagyjából az amfetamin (közkeletű nevén: speed) és a ketamin szintjén van az alkohol káros hatása a szervezetre. Erről a grafikont lásd itt: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fa/Development_of_a_rational_scale_to_assess_the_harm_of_drugs_of_potential_misuse_%28physical_harm_and_dependence%2C_NA_free_means%29_%28Hungarian_version%29.svg Minden alkoholos ital tehát egy súlyosan mérgező vegyület. A bor is az, és a pálinka is az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!