Mai napig vannak külföldi ajánlataim

2023. július 07. 06:54

Visszamehetnék az arab világba is játszani, de nem akartam már ebbe belevágni. Interjú.

2023. július 07. 06:54
Dzsudzsák Balázs
Dzsudzsák Balázs
Origo

Egy percig tartott a tárgyalása a Debrecennel szerződésének meghosszabbításáról. Volt-e ezen kívül bármilyen más lehetősége, vagy gondolata, hogy máshol folytatja a pályafutását?

Dehogy is. Nem volt ez kérdés, hiszen ezért jöttem haza, hogy itt focizzak. De azt nem tagadom, hogy a mai napig vannak külföldi ajánlataim.Visszamehetnék az arab világba is játszani, de nem akartam már ebbe belevágni.Azok után, hogy a Debrecennel harmadikok lettünk, hogy ismét nemzetközi kupában indulunk, miért mennék el innen? 15 ezren voltak az utolsó NB I-es meccsünkön az Újpest ellen. Ott vagyunk a Konferencia Ligában. 

Nekem öröm Debrecenben focizni. Ráadásul a tavalyi szezonban – ha nem számítjuk az első hét, általunk nagyon elrontott fordulót – mi nyújtottuk a legjobb teljesítményt és simán megelőztük a tabellán a bajnok Fradit. Ez persze csak egy képzeletbeli tabella, de talán egyszer valóság is lehet belőle.

Ezért mondják egyre többen, hogy az NB I 2023-24-es idényében a Debrecent látják a Fradi első számú üldözőjének?

Azt a költségvetési különbséget, ami a Ferencváros és a Debrecen között van, nem lehet egyik napról a másikra eltüntetni.De a pályán nem a pénz focizik. Mi a múlt szezonban bebizonyítottuk, hogy a Fradit idegenben is meg lehet verni, mert 3-1-re nyertünk az Üllői úton. Azt nem mondom, hogy azonnal trónfosztás lesz, de azt igen, hogy nekimegyünk a – bajnokságnak.

Persze mindezt óvatosan kell kezelni, mert ebben a bajnokságban minden megtörténhet.Ezzel együtt nem esünk abba a hibába, hogy csak a Fradira fókuszáljunk, mert annak nem lehet jó vége. Ezt a Fehérvár esete többször bebizonyította. Nekünk most jó alap a harmadik helyezés, innen kell előre mozdulnunk.”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
patryk-2
2023. július 07. 07:35
Hajrá Loki, hajrá Balázs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!