Nincs módunk elszállni

2012. június 12. 21:28

Örülünk a sikernek, ezért dolgozunk, de tele vagyunk célokkal, amelyek elérésért ugyanolyan sokat kell melózni, amennyit eddig, ezért nincs is módunk elszállni.

2012. június 12. 21:28
Compact Disco
Vivatv

„A Legjobb együttes kategóriában talán ti vagytok a legnagyobb hírű zenekar - szerintetek ez számítani fog az eredményeknél?

Reméljük, hogy igen a válasz és az ismertségünk szavazatokban is megnyilvánul ezúttal.

Hogyan kezelitek a sikert? Mit kell tenni ilyenkor, hogy ne szálljon el az ember?

A földön kell maradni:) Örülünk a sikernek, ezért dolgozunk, de tele vagyunk célokkal, amelyek elérésért ugyanolyan sokat kell melózni, amennyit eddig, ezért nincs is módunk elszállni. Reméljük ez kívülről is így tűnik. (...)

Mit várhatunk tőletek a cometes fellépés során? Van extra nyomás, hogy nem csak játszotok, de jelöltek is vagytok?

Bemutatjuk a bakui fellépésünket a hazai közönségnek is, egy kicsit felturbózva és a VIVA Comet-re szabva. Extra nyomás nincs rajtunk, Bakuban sokat tanultunk a show-műsorokról, így egyfajta tapasztalattal a zsebünkben léphetünk itthon is színpadra.

Milyen lesz a sűrűre sikerült tavasz után ez a nyár a Compact Discónak?

Fesztiválok igen, dögivel. Illetve, reméljük ősszel beindulnak a külföldi koncertek is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!