Változások a Gróf Buttler élén

2012. október 03. 12:50

A tanulmányaim intenzívebb külföldi aktivitást kívánnak meg, ezért kértem, hogy alakítsuk át az együttműködésünket.

2012. október 03. 12:50
Herczeg Ágnes
Borigo

„- Mi a váltás oka?

- Túl vagyunk azokon a munkákon amelyeket meg kellett és meg lehetett csinálni. Összeállt az új csapat, az új koncepció. Elkészült az új pince és beindult az értékesítés és az export is. Az irány ki van jelölve, tudjuk merre tovább, és el is indultunk afelé. Azonban a tanulmányaim intenzívebb külföldi aktivitás kívánnak meg, ezért kértem, hogy alakítsuk át az együttműködésünket.

- Ezek szerint nem végleges az elválás?

- Nem engedjük el egymás kezét teljesen, a tulajdonosok és én is szeretnénk folytatni az együttműködést. Még egyeztetünk az ezzel kapcsolatos részletekről, de az biztos, hogy a továbbiakban is fogunk együtt dolgozni.

- Mostantól a szakmai irányítás teljesen átkerül a borászok kezébe?

Azt, hogy mit is kellene tenni már kialakítottuk együtt, így létrehoztuk az alapjait egy fenntartható növekedésnek. Minden adott, hogy a Buttler ne csak minőségben, hanem mennyiségben is növekedési pályára álljon. Ez bizonyára sikerülni is fog, mert a Gróf Buttler Csapat (így, nagybetűvel) biztosan megállja a helyét és természetesen ha kérdésük van, bármikor számíthatnak rám.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hapci
2012. október 04. 03:37
Khmmm... csodás együttműködés volt... csak egy picit rövid ideig tartott...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!