Szandál

2013. június 27. 09:30

Ha háromezer alatt indítottak volna, szót se szólnék, ha smaragd szintet hozna, akkor se, így viszont szólok.

2013. június 27. 09:30

„az ezerháromszáz forintos feind cabernet napokkal a bontás után is friss, gyümölcsös, fűszeres és finom. ez a helyzet. vettem egyébként a badacsonyi villa sandahltól is egy üveg rajnait, az a neve, hogy cappuccino oil, hogy ennek a hülyenév-kompetíciónak mi a magasabb értelme, sose fogok rájönni. nem rossz, de nem is basz oda, a fajta vadabb arca is felrémlik, és azt én nem szeretem. ha háromezer alatt indítottak volna, szót se szólnék, ha smaragd szintet hozna, akkor se, így viszont szólok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2013. június 28. 03:21
5800. Ízlelgessük. Nyilván van abban is lazaság és stílus ha egy világfajta reduktív borát ennyiért leveszi valaki a polcról és megpukkantja egy könnyed nyáresti beszélgetés mellé, de engem akkor is zavarna ha megengedhetném. Azért zavarna, mert ha van egy Szepsynk, aki a termőhelyek termőhelyei, a csúcsok csúcsai felett diszponál, és végül is nála is ilyesmi ár egy palack birtokfurmint (már abban is olyan komplexitás és mese van hogy minden ujjamra jut egy története), kicsit az lenne a benyomásom hogy hülyének néznek. Persze lehet hogy ez csak egy ilyen szánalmas k-európai picsogás, és az egalitárius svéd logika alapján, ha Stockhomban ennyiért adják (ott reális) akkor itthon sem olcsójánoskodnak... Üzletileg hajrá, de nélkülem. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!