Iván-völgyi Kadarka túra 2013

2013. július 01. 10:41

A kadarkát még tényleg tanuljuk: mi is, a borászok is, még alakul, de az, hogy a borok fele ígéretes, vagy több mint az, szerintem biztató.

2013. július 01. 10:41
Jenei Balázs
Metszetek

„Összességében a borok érdekesek voltak. Voltuk köztük szép tételek, és voltak, amelyek nem nyerték el tetszésemet. Nagyjából fele-fele arányban is volt ez az arány. Egy – két bort nem teljesen értettem, miért került bele a sorba, de nyilván minden tételnek egyszer ki kell futni. A kadarkát még tényleg tanuljuk, mi is, a borászok is, még alakul, de az, hogy a borok fele ígéretes, vagy több mint az, szerintem biztató.

Az Iván-völgyi túra egy nagyon jó kaland mindenkinek. Nem árt, ha a túrázó hozzá van valamennyire szokva az alkoholfogyasztáshoz, mert a tűző napon nagyon könnyen bajba lehet kerülni. Sajnos az esti koncertre, és az ott kóstolható borokra, már nem jutott időm, de ez a túra egy nagyon szerethető program. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki nem retten vissza egy kis mászástól, bortól, és jó hangulattól!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!