Felesleges megfázás

2014. december 03. 18:19

Lassan talán megtanul tüntetni Szlovákia népe. Az elmúlt időszakban több, meglepően nagy részvétellel utcai tüntetésnek lehettünk tanúi.

2014. december 03. 18:19
Veres István
Új Szó

„Szóval csak óvatosan a tüntetésekkel: időnként ki lehet mozdulni egy egészséges kormányellenes megmozdulásra a haverokkal vagy a családdal, de túlzásokba nem kell esni, hiszen ha például Fico holnap lemond, négy hónap múlva pedig választások lesznek, azokat szintén a Smer fogja megnyerni, kormány pedig nem alakulhat nélküle.

Utaztassa csak ingyen a választóit 2016-ig, aztán meglátjuk, hogyan válnak be ezek a csodálatos intézkedések. Télen amúgy sem jó tüntetni, mert hamar megfázhatunk. És hát nem kis felelőtlenség lenne holmi politikusok miatt megkockáztatni egy felesleges megfázást.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
indiáner
2014. december 03. 20:38
Úgy látszik, Közép-európában úttörők vagyunk. Most éppen az atlanti magas légnyomásban járunk élen. A legvidámabb barakkból átmentünk a legdepressziósabba. Követőink egyre szomorúbbak.
Google
2014. december 03. 19:06
Ami ma egy megfázás(-nak tűnik), holnap háború is lehet, lásd Ukrajna.
komondor
2014. december 03. 19:06
Qrvaországban érdemes tüntetni csa mennnyen mán a maffiakormány! Megéri a megfázást ha a Lázár féle rohadékok eltakarodnak megszégyenülve! Kétharmadot mekkennek:-))))
alex.leopardi
2014. december 03. 18:55
imádják az import amcsi demokráciát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!