Liberális Nemzeti Konzultáció

2015. április 28. 18:47

Egyetért-e Ön a Liberálisokkal abban, hogy a közel 1 milliárd forintunkba kerülő, gyűlöletkeltő álkonzultáció helyett kormányozni kéne?

2015. április 28. 18:47
Liberálisok
Facebook

„1. Sokféle véleményt lehet hallani a korrupt fideszesekkel kapcsolatban. Ön mennyire tartja fontosnak a lopás térnyerését (Mészáros, Tiborcz, Habony, Rogán) a saját élete szempontjából?
Nagyon fontos, Fontos, Nem fontos

2. Ön szerint az elkövetkező években épül-e Magyarországon pazarló, korrupt, az orosz befolyást erősítő új atomerőmű Magyarországon?
Komoly esély van rá, Előfordulhat, Teljesen kizárt

3. Vannak, akik szerint a teljesen elhibázott, elvtelen keleti nyitás összefüggésben van az EU-n belüli elszigetelődésünkkel. Ön egyetért ezekkel a véleményekkel?
Teljesen egyetértek, Inkább egyetértek, Nem értek egyet

4. Tudta-e Ön, hogy Magyarországon tízből négy gyerek szegény, és hogy 2013-ban kétszer annyian mondták azt, hogy nem tudnak fizetni hónap végén, mint 5 évvel azelőtt?
Igen, Halottam róla, Nem Tudtam

5. Sokféle véleményt hallani fideszes politikusok ingatlanvásárlásai kapcson. Vannak, akik szerint szemen szedett hazugság, hogy Lázár, Szijjártó és Varga „családi segítséggel” vettek volna maguknak luxuslakást. Ön egyetért ezekkel a véleményekkel?
Teljesen egyetértek, Inkább egyetértek, Nem értek egyet

6. Vannak, akik szerint Orbánék oktatáspolitikája megbukott és ezért új megközelítésre van szükség ezekben a kérdésekben. Ön egyetért Ezekkel a véleményekkel?
Teljesen egyetértek, Inkább egyetértek, Nem értek egyet

7. Támogatná-e Ön, hogy az álságos kereszténydemokrata ideológiai mázzal leöntött vasárnapi boltbezárást vonják vissza, de nagyon gyorsan?
Igen, teljesen mértékben támogatnám, Részben támogatnám, Nem támogatnám

8. Támogatná-e Ön, hogy Rogán Antal bíróság előtt feleljen a belvárosi ingatlanmutyiért?
Igen, teljes mértékben támogatnám, Részben támogatnám, Nem támogatnám

9. Egyetért-e Ön azzal, hogy a Quaetor-vezér Tarsoly Csabához és a csaló Kiss Szilárdhoz ezer szállal kötődő, az ő kalandjukat a mi adóforintjainkból finanszírozó Szijjártó Péternek már rég le kellett volna mondania?
Teljesen egyetértek, Inkább egyetértek, Nem értek egyet

10. Egyetért-e Ön azzal, hogy a miniszterelnök háza felhúzott felcsúti stadion az Orbán-kormány korruptságának, önteltségének és inkompetenciájának szimbóluma?
Teljesen egyetértek, Inkább egyetértek, Nem értek egyet

11. Egyetért-e Ön azzal, hogy az évi 80 milliárdból fideszes pártpropagandát űző közmédia egy vicc?
Teljesen egyetértek, Inkább egyetértek, Nem értek egyet

12. Egyetért-e Ön a Liberálisokkal abban, hogy a közel 1 milliárd forintunkba kerülő, gyűlöletkeltő álkonzultáció helyett kormányozni kéne?
Teljesen egyetértek, Inkább egyetértek, Nem értek egyet”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2015. április 29. 11:03
Annak örülnék igazán, ha ennek a nem létező társulatnak a megnyilvánulásait súlyuknak megfelelően kezelnék a kommentelők: 0 hozzászólás lenne az ideális eredmény.
Laikus érdeklődő
2015. április 29. 10:59
Erőltetett ballibsi trollkodás. A FIDESZ kérdései sokkal kifinomultabbak.
pollip
2015. április 29. 08:15
Egyetért-e ön azzal, hogy az szdsz rengeteg kárt okozott az országnak?
tevevanegypupu
2015. április 29. 07:41
Magyarországon egyetlen réteg van ami valódi gyűlöletet érez és gyűlöletet is szeretne kelteni, és ezek a liberálisok. De a levelekre valóban nincs szükség, minden józanul gondolkodó ember tudja, hogy Magyarország nem bírja el a bevándorlókat..ezt egyébként éppen a képmutató liberálisoknak kellene nagyon jól tudni..vagy még sincs négymillió szegény magyar itthon is, ahogy hirdetni szokták?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!