Semmiféle viharról nem tudok Somlón

2015. június 01. 13:05

Unger Tamás megjelent kritikája után felhívtam Kovács Andrást, hogy nem értek egyet a megjelent kritikával, mert meggyőződésem szerint az egy dugó-hibás borról készült, így ez nem valós és sérti a borászatom hírnevét.

2015. június 01. 13:05
Tóth Barnabás
Borászportál

„1. Unger Tamás megjelent kritikája után felhívtam Kovács Andrást, hogy nem értek egyet a megjelent kritikával, mert meggyőződésem szerint az egy dugó-hibás borról készült, így ez nem valós és sérti a borászatom hírnevét. Akik ebből a palackból értékelték a bort, nyilván érezhették sajtszagúnak, vagy fülledtnek is.

2. Felajánlottam ingyenesen részükre 2 palack bort, annak érdekében, hogy egyértelműen tisztázzuk az ügyet és a Borrajongó bloggerek személyesen kontrollálhassák a leírt véleményüket.

3. Kb. 2 hét múlva felhívott Kovács András és közölte velem, hogy vak-tesztben 8 -an véleményezték a boromat és egyikőjük sem találta „büdösnek”, sőt Szepsy-féle teszt (a felbontott bort egy hétig mindennap kóstolva) alapján a borom 4-5. napon mutatta a teljes potenciálját. Sajnálatos és számára érthetetlen módon ezt semmilyen kommunikáció nem követte!!!

4. A perrel való fenyegetés pedig egyszerűen HAZUGSÁG és minden ilyen hír »több csatornán keresztül hallottam, de nem fedem fel a forrást« kitalált és semmi alapja sincs, de ennek ellenére minden médiában így publikálták.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elég Antallból, az atlantista bábból
2015. június 03. 22:49
az a fránya dugó, ejj
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!