Dollárpapa

2015. augusztus 04. 18:47

Vona Gábor pártjára valóban ráférne egy jó nagy karbantartás.

2015. augusztus 04. 18:47
Haraszti Gyula
Napi Gazdaság

„Karbantartás. A Jobbik nyékládházi szervezete erre hivatkozva nem közöl adatokat, híreket napok óta az interneten a helyi szervezetről. Nem csoda, hiszen a nyékládházi radikálisok egykori vezetőjét, Szász Istvánt egy társával együtt pénzhamisítás miatt vette őrizetbe a rendőrség.

Pénzhamisításért! Ízlelgessük egy kicsit a kifejezést! Nem közlekedési kihágásért, nem okirat-hamisításért vagy adócsalásért, még csak nem is könnyű testi sértésért, hanem az egyik legsúlyosabb, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő bűncselekményért, hamis dollárok nyomtatásáért vitték be a volt jobbikos politikust. A civil foglalkozására nézve nyomdaipari mérnök, egykori nyomdatulajdonos férfi a gyanú szerint ráadásul Ukrajnában próbálta volna meg értékesíteni a frissen készített, több mint százmillió forint értékű, ropogós dollárokat, ahol nyilván megrendelést is kaphatott erre az egyik helyi bűnszervezettől. A Jobbik politikusa és bűntársa az elszámoltatáskor beismerő vallomást tett, ma döntenek az előzetes letartóztatásról.

Vona Gábor pártjára valóban ráférne egy jó nagy karbantartás. A napokban a Jobbik holdudvarába tartozó volt gárdakapitányra kellett lecsapnia a Terrorelhárítási Központ embereinek, mert a gyanú szerint embercsempészetre vetemedett a déli határnál, az autójában migránsokat és sok-sok eurót találtak, most meg egy volt borsodi vezetőjük követhetett el a gyanú szerint olyan bűncselekményt, amelyről eddig legfeljebb a maffiafilmekben láthattak izgalmas képeket a magyarországi halandók.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyalu
2015. augusztus 05. 07:42
A Fővárosi Ítélőtábla 2014 májusában jogerősen felmentette Haraszti Gyulát, a Magyar Nemzet újságíróját aa rágalmazás vádja alól, amely miatt Gubcsi Lajos, Fehér Lajos nevelt fia, a KISZ Központi Bizottság egykori tagja, az MSZMP KB osztályvezető-helyettese, a Kádár-kori Magyar Ifjúság főszerkesztője perelte be. Fellebbezésnek helye nincs. Gubcsi azért vádolta meg rágalmazással az újságírót a bíróság előtt, mert leírta, hogy a Honvédelmi Minisztérium (vagyis az adófizetők) pénzén adta ki a saját könyvét, miközben a szaktárca médiacégének ügyvezetője volt. A bíróság többek között megállapította, hogy a cikk tartalma megfelelt a valóságnak és a közérdek is indokolta az írás megjelentetését. A Btk 223. paragrafusa szerint kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható bűncselekményt követ el az, aki másokat hamisan megvádol a hatóság előtt. Gubcsi Lajos tehát bűncselekményt követett el. Bocsánatot nem kért. Azoknak, akik nem ismernék Gubcsi elvtársat egy adalék korábbi "munkásságának" gyöngyszemei közül. A Magyar Szocialista Párt születésének óráiban nyilatkozott meg így: „1970-ben olyan pártba léptem be, amely merészen új volt: Közép- és Kelet-Európa legmodernebb pártja. Számomra 19 éven keresztül megmaradt ilyen minőségűnek… Az MSZMP választási sikere megítélésem szerint a hazai politikai stabilitás fő eleme… Nem kétséges számomra az, hogy ezt a tevékenységet csak és kizárólag az egységesen megmaradt és megtartandó MSZMP számára tudom elvégezni. Ebbe a pártba léptem be, és számomra más politikai megoldás nem létezik. A választási harc nyilvánvalóan kemény lesz, és ezt szakmai módon kell vívni: az MSZMP-ért… Magyarán: a baloldal érthetetlen és történelmi felelősséget hordozó, a vezetés alkalmatlanságát tükröző szétverésével, szétesésével részben az MDF, részben az SZDSZ és a Fidesz alig ellenőrízhető csoportjai radikalizálódhatnak.”
szuverén
2015. augusztus 05. 06:58
-"...nyékládházi radikálisok egykori vezetőjét..." Egykori vezetőjét, tehát már nem is tag? Ezzel a Jobbikot vádolni; sunyi vádaskodás, rágalmazás. -Tényeket, bűntényeket a jelenlegi Jobbik tagokról, vezetőkről! Különben, Ön egy ocsmány hazudozó.
kjkj945
2015. augusztus 04. 21:26
Dollárpapa - Éljen a haza - Menjetek haza
katus
2015. augusztus 04. 21:07
Ezt a szennyírást a kormány támogatásával!! http://media.mandiner.hu/cikk/20150418_jovo_heten_indul_az_uj_kormanyparti_napilap http://www.napigazdasag.hu/cikk/52264/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201508
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!