Szegény Lenke néni

2015. szeptember 10. 12:02

Nagyon úgy néz ki, hogy Orbánék a vasárnapi boltbezárással pont az olyan kisközértekkel szúrtak ki legjobban, ahol a csupa szív közértes nénik törölgették a pultot.

2015. szeptember 10. 12:02
Batka Zoltán
Népszabadság

„Nagyon úgy néz ki, hogy Orbánék a vasárnapi boltbezárással pont az olyan kisközértekkel szúrtak ki legjobban, ahol a csupa szív közértes nénik törölgették a pultot. A vasárnapi bezáráson ugyanis a hipermarketek és a diszkontok szakítottak egy nagyot, míg a több alkalmazottat foglalkoztató, középméretű boltok jelentős veszteséget szenvedtek el. Borítékolható, hogy Lenke néni, a nyugdíjas visszafoglalkoztatott bukja a lakótelepi kisközérti évtizedes munkáját. (…)

Persze a kormány úgy vélte, hogy többet keresnek majd a kicsik a vasárnappal, hiszen hatalmas forgalmat terelnek át a Tescóból hozzájuk. Kormánypártunk nagyjai azonban nem hajlandók tudomásul venni, hogy az átlag választópolgár csak a politikában hülyíthető korlátlanul, ám ha a bevásárlásról van szó, akkor még a legelszántabb békemenetes kisnyugdíjas is pillanatok alatt hardcore, számító neoliberális közgazdásszá válik.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!