El fogjuk törölni a mentelmi jogot és a korrupciós bűncselekmények elévülését

2015. december 09. 14:52

Hangos derültséget váltott ki a Jobbikon belül, hogy épp a Fidesz adott ki közleményt a korrupcióellenes világnap alkalmából. Hiszen a Fidesz csak az elmúlt héten három esetben volt érintett korrupciógyanús esetekben.

2015. december 09. 14:52
Jobbik
Közlemény

Hangos derültséget váltott ki a Jobbikon belül, hogy épp a Fidesz adott ki közleményt a korrupcióellenes világnap alkalmából. Hiszen a Fidesz csak az elmúlt héten három esetben volt érintett korrupciógyanús esetekben.

Még most sem tudjuk, hogyan nyert és mire költött el Gál Péter fideszes államtitkárt frissen alakult, 100 ezer forintos forgalmú cége 3 millió forint közpénzt.

A Kecskemét Sport Egyesület Kft. gazdálkodása okán vádolták meg a helyi Fidesz volt elnökét, frakcióvezetőjét különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt, ugyanis számlagyárat üzemeltetett. A Fidesz és az MSZP korrupciókoalíciójának bizonyítéka, hogy a botrányban egy szegedi MSZP-s képviselő rokonai is érintettek.

Az is kérdés, hogy a fideszes országgyűlési képviselő Tiba Istvánnál landolt több mint négy és fél millió forint korrupciós pénz vajon egy az MSZP-nél már megismerthez hasonló fekete pártkasszába, netán egy Simon Gáboréhoz hasonló titkos külföldi bankszámlára, esetleg egy egzotikus hely luxusbárjának pénztárába került-e.

A Jobbik kormányra kerülve korrupcióellenes hivatalt fog felállítani, a politikusok számára négyévente kötelezővé teszi a vagyonosodási vizsgálatot, eltörli a mentelmi jog idejétmúlt és indokolatlan privilégiumát, a politikusok által elkövetett gazdasági bűncselekmények esetében pedig megszünteti az elévülést és az elkövetőket dupla büntetési tétellel fogja sújtani.

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. december 10. 18:07
Miért támogatják a mocskos, tolvaj gazember politikusokat, rokonaikat és haverjaikat, a felcsúti maffiát akik szétlopják az országot az olyan emberek akiknek semmi hasznuk, csak káruk lehet a felcsúti maffia lopkodásából és akiknek a gyerekeiket is megkárosítják ezek a gazemberek? Miért? Ostobaság? Öngyűlölet? Miért?
Mindjárt
2015. december 10. 12:06
Kiosztottam a patkányokat és a zsideszbolsikat :)
Mindjárt
2015. december 10. 08:39
A gyurcsány-dobrev-apró család egy fekély, egy undorító fekély a nemzet testén DE az orbán család és a mocskos, tolvaj gazember felcsúti maffia egy nagyon szoros második. Szánalmas amikor a zsideszbolsik a gyurcsány-dobrev-spró család mocskával próbálják tisztába tenni a felcsúti maffia orbán család mocskát. Mocsok nem mosdat mocskot!
Szőke Ciklon
2015. december 10. 07:48
Hangos derültséget váltott ki az olvasók között, amikor azt olvasták, hogy: "A Jobbik kormányra kerülve..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!