Én is felajánlok valamit

2016. március 19. 11:46

A sajtó nem tévedett amikor azt írta, 3 személy ki lett tiltva a véleménye miatt a rendezvényről. A sajtó nem tévedett, amikor azt írta, hogy a három kitiltott nem a kitiltótól értesült erről, hanem egy harmadik féltől.

2016. március 19. 11:46
Ercsey Dániel
Facebook

Ercsey Dániel, a Wine Sofa főszerkesztője, azon három ember egyike, akit Tábor István kitiltatott a Tokaji Borlovagrenddel a Winelovers-rendezvényekről. Ezt a kitiltást Tábor a Mandiner.bornak küldött pénteki levelében feloldotta, és közölte, jó szándéka jeleként licitálni kíván a Tokaji Borlovagrend borárverésén. Ercsey Dániel erre reagált.

*

»...a sajtóban megjelent tárgyi tévedések tisztázása a célom.«

Szép cél.

A leírtakból viszont következik, hogy a sajtó nem tévedett amikor azt írta, 3 személy ki lett tiltva a véleménye miatt a rendezvényről. A sajtó nem tévedett, amikor azt írta, hogy a három kitiltott nem a kitiltótól értesült erről, hanem egy harmadik féltől.

A licitálás szuper ötlet, remélem sikeres licit lesz a vége.

A Tokaji Borvidék és a Borlovagrend érdekében én is felajánlok valamit. Mivel a kitiltó legalább a borászoktól elnézést kért, örömmel segítek neki kiválasztani a megfelelő tételt amire licitálnia érdemes. Tudom hogy a borokhoz nem ért (a félreértések elkerülése végett, ez nem bűn), borszakírót pedig nem alkalmaz, így a felajánlásom őszinte és remélhetőleg az alkalmazottak érdekeit sem sérti.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel, bármikor elér azon a telefonszámon, amin két éve is felhívott, amikor a nemzetközi borversenyeken szerzett tapasztalataimra volt kíváncsi.

Szép estét!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fajélesztő
2016. március 20. 04:18
Nekem tetszett Dani reakciója. :)
Mojjo
2016. március 20. 01:20
Egyrészt Tábor István teljesen leszerepelt, ez tény, amin az sem segít, hogy nyilatkozatonként bedob legalább egy latin idézetet. Másfelől ez a direkt kicikizés - merthogy Ercsey Dánliel felajánlása nem felajánlás, hanem cikizés, azt mindenki érti - már kispálya. Méltatlanul kicsinyes visszavágás. Ennél azért lehet stílusosabban, méltóságunkat jobban őrizve kommunikálni, illetve a nemtetszésünket kifejezni. Sajnálom, hogy Dániel ezt nem érezte, mert így a saját neve is sérül, pedig ebben a történetben nem kellett volna így lennie. Kár érte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!