Én is meghívtam Poltot munkaebédre!

2016. március 11. 19:25

Tegnap kiderült, hogy Polt Péter tényleg az ügyészségi vizsgálatokról beszélgetett Matolcsyval. Ha ez kell ahhoz, hogy komolyan vegyék a beadványomat, akkor én is meghívom Polt Pétert egy finom ebédre.

2016. március 11. 19:25
Pápa Levente
Facebook

„Tegnap kiderült, hogy Polt Péter tényleg az ügyészségi vizsgálatokról beszélgetett Matolcsyval. Persze nem azokról, amiket mi szoktunk bejelenteni, hanem azokról, amiket Matolcsy jelent be.

Ha ez kell ahhoz, hogy komolyan vegyék a beadványomat, akkor én is meghívom Polt Pétert egy finom ebédre, hogy közben megvitassuk a jegybank alapítványait körülvevő botrányokat.

Ezt a levelet küldtem ma el neki:

Tisztelt legfőbb ügyész úr, tisztelt Polt Péter!

A tegnapi napon a Legfőbb Ügyészség hivatalos tájékoztatása szerint ön munkamegbeszélést folytatott Matolcsy György MNB elnökkel, az MNB által tett feljelentések ügyében. Kollégáim és én sem tudtuk eddig, hogy a Legfőbb Ügyészséghez benyújtott feljelentések és beadványok ügyeinek előmozdítása végett lehetőség van ilyen munkamegbeszélésekre. Én ezt támogatom, kimondottan jó gyakorlatnak tartom. Sajnos eddig az Együtt beadványai után az Együtt politikusait nem hívta meg hasonló eszmecserére. Biztos vagyok benne, hogy ez csak a szerencsétlen véletlenek összejátszásának tudható be. Ahogy szerdán nyilvánosan bejelentettem, a közeli napokban benyújtok a Legfőbb Ügyészséghez egy beadványt, amiben az MNB által létrehozott alapítványok jogszerűtlen tőkejuttatásai ügyében törvényességi felügyeleti eljárást kezdeményezek. Az egyenlő és tisztességes eljárásrend miatt ezennel hadd hívjam meg egy hasonló munkaebédre, az általam felvetett jogi aggályok tisztázása végett. Tudom, hogy ön nagyon elfoglalt ember, ezért természetesen alkalmazkodom az ön által javasolt időponthoz és helyszínhez. 

Várom megtisztelő válaszát!

Budapest, 2016. március 11.

Tisztelettel,

Pápa Levente

Alelnök, Együtt”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2016. március 12. 21:27
17720 állami intézmény (hivatal, minisztérium, rendőrség, iskola) kötelező lesz költségvetését havi frissítésben (!!!) folyamatosan publikálni. „Bármelyik állampolgár, cég és adófizető mostantól beleláthat a közpénzek elköltésébe, felhasználásába függetlenül attól, hogy helyi, megyei vagy központi adminisztrációról van szó” - mondta a kormányfő, Dacian Ciolos pénteken. Érdemes összevetni a jelenlegi magyar helyzettel, ahol egy iskola a KLIK külön engedélye nélkül nem adhat ki semmiféle közérdekű adatot saját nyomorúságáról ahol Józsefváros polgármestere (Kocsis Máté) azért akarja titkosítani az önkormányzati költéseket, mert túl sok munkát jelent az ezzel a lehetőséggel visszaélő állampolgárok tájékoztatása ahol a magyar adófizetők több ezer milliárd forintját egyszerűen „üzleti titoknak” minősítették (Paks 2) ahol a Magyar Jegybank illetve a Magyar Posta több száz millió forintot tüntethet el a szemünk elől és a sort sajnos még nagyon sokáig lehetne folytatni.
Drugics8
2016. március 12. 16:32
Azért jó lenne néha tudni is,mire olyan baromira nagyképű P.L.,én a szépségére szavaznék. A kis langyi Barabás jut róla eszembe,aki anno arra panaszkodott,hogy a közmédia nem vesz részt a sajtótájékoztatóin. Ha nem tudták,hogy kicsoda...
puszika
2016. március 12. 14:55
Ön nagyon ÉHES alelnök úr. A H A T A L O M R A!!!! Ha így halad ön meg a pártja, néhány héten belül éhen halnak!!!!!!!
twist
2016. március 12. 11:23
Veled nem ülne le egy asztalhoz. Van ízlése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!