Az nem a Vona ott a mutyimentes fánknál?

2016. október 14. 14:36

Ha pénteken délelőtt fél tízkor Andy Vajnát ledobták volna az emeletről az Arany János utca 19. előtti járdára, egyszerre csapta volna agyon az összes magyar online hírvideóst.

2016. október 14. 14:36
Szily László
Szily László
444

„A nagy rákészülés után egyszer csak mi is bejutottunk. A fánkozó belül jól néz ki, még látványpékség-része is van, de rendelés után kénytelenek voltunk belátni, hogy Új Uralkodó Osztály ide, oligarcha férj oda, Tímea fánkozója sem tud kibújni a bőréből, amennyiben egy olyan gejl édességtípust árulnak benne, ami minden émelyítő édessége ellenére alapvetően tök érdektelen. Pedig mi mindent megtettünk, tízféle fánkot és kétféle bagelt rendeltem, köztük olyant is, ami a kaszinókoncessziókra tett finom utalásként platinahatású csillogó gyöngyökkel van megszórva. De kiderült megint, hogy a fánk akkor sem tud kibújni a bőréből, ha a megszokottnál finomabbra csinálják. A bagel legalább nem émelyítő, sőt a maga módján finom is, de kicsi és egyáltalán nem bagelszerű a tésztája, hanem túl könnyű.

Azzal az érzéssel ültem motorra, hogy jó volt a marketing, de ez is csak egy érdektelen fánkozó igazából, ráadásul örökké szégyellhetjük magunkat, hogy nem sütöttük el Herczeg riporter előre kitalált poénját, miszerint ha meglátunk egy fideszes politikust, kínáljuk meg egy fánkkal, azzal a szöveggel, hogy »Vegyen egyet! Bűnözzön egy kicsit!« Azzal nyugtatom magam utólag, hogy egy fideszes sem mert odanézni, amíg ott voltunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2016. október 15. 11:44
Na fiam! Ezek az ügyefogyottság tünetei! Csak tudnám mit eszik rajtad a 444? Ja,hogy azok is. Akkor minden stimmel!!!!!!
zb29
2016. október 15. 09:38
A fánk nem émelyítően édes, nem érdektelen. Az írás viszont szar, érdektelen, ahogy Tímea és a fánkozója is.
noMores
2016. október 14. 23:09
Tényleg bejön a fideszeseknek, hogy közpénzből tartja el a babáját Vajnabandi? Meg Matolcsy is?... Milyen hányinger már ez a családi marketing a TV2-n (ami közpénzből lett egy ultrafüggetlen kormánybiztosé). Okádás ez a rendszer eddig, Vitya, kéne egy hátraarc...
kockás liliom
2016. október 14. 23:07
Hát Szily, neked se lehet könnyű. Muszáj bolt odamenned? Tényleg nem fontosabb témád Szegény Szily. Inkább fognál te is pisztrángokat Amerikában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!