Le kell lépni ebből az országból?

2018. május 30. 10:31

Aki másként gondolkozik, az ellenség, nem ellenzék: külföldről fizetett ügynök.

2018. május 30. 10:31
Tompa Imre
24.hu

„Aki másként gondolkozik, az ellenség, nem ellenzék: külföldről fizetett ügynök. A Voltaire-nek tulajdonított jó kis liberális maxima (»nem értek egyet azzal, amit mondasz, de halálomig harcolni fogok azért, hogy mondhasd«) pedig libsi hülyeség.

Aki kritizál, hazudik, ez az alapja annak is, hogy aki kritizál, azt kinyírjuk, mint a Népszabadságot, vagy kitiltjuk rendezvényeinkről, sőt, a parlamentből is, nehogy má’ még mi támogassuk az ellenségeinket, akik a hazát támadják, amikor a kormányt támadják, mert a haza a Fidesz, satöbbi. És a szektás hívek beveszik, mert semmit sem tudnak a másik kommunikációs buborékban élők nézeteiről, ez maga a kommunikációs multiverzum.

A pókháló közepén rezeg és szotyizik és szalonnázik a K. und K., a korpulens kleptokrata, az élő isten, az enbéhármas csodacsatár, aki a demokráciával, a liberalizmussal és Európával szemben határozta meg Kompország haladási irányát és Kelet felé hajózva nem válogat az eszközökben; a legsötétebb gyilkosok szent, nagy fenekébe vágyik beléomolni, a tudatos hazudozástól a szemérmetlen korrupción át a társadalom két felének egymás ellen ugrasztásáig, a hideg polgárháború szításáig semmi sem olyan drága neki, mint a hatalom.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reflex
2018. május 31. 09:53
Mit vártok ettől a....http://www.sosinet.hu/wp-content/uploads/2011/12/tompaimre_portr%C3%A9.jpg
Peter8811
2018. május 30. 19:24
kunczéra hasonlít, ciánt neki!
Peter8811
2018. május 30. 19:21
Tompa, de nagyon.
néhai Ch.Pilot
2018. május 30. 19:04
TOMPIKA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!