Virágcsokrokkal és piros szívekkel teli az ország

2020. február 14. 11:59

Ez a nap nem csak a hagyományos házasságban élő párok ünnepe.

2020. február 14. 11:59
Donáth Anna
Facebook

„Jó ideje már Magyarországon is ünneplik a Valentin-napot, azaz a szerelmesek napját. Virágcsokrokkal és piros szívekkel teli az ország. Ez a szerelem azonban messze nem csak a Fidesz által előírt keretek közt létezik. Ez a nap nem csak a hagyományos házasságban élő párok ünnepe.

Ez azoknak a szerencsés embereknek a napja, akik megtalálták a párjukat. Akik szerelmesek – hiszen egyáltalán nem magától értetődő, hogy mindenki automatikusan, pláne parancsra boldog lehet.

A mi politikánk szabadságot és szerelmet jelent. Nem írjuk elő, kit és hogyan szeress. A legfontosabb célunk az, hogy a lehető legboldogabb legyen a lehető legtöbb ember. Azzal, akit szeret. Boldog Valentin-napot a szerelmeseknek, és sok sikert azoknak, akik még nem azok!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 219 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amerigo
2020. február 15. 22:33
Kannácska leszbika vajon milyen csokorral köszöntötte vázácskát?
kőbalta
2020. február 15. 19:02
Magyarországon az identitásukat veszített hitetlen zsidók és a szintén identitásukat nem találó hitetlen magyarok összefogásáról van szó. Ők adják a ballibákat és a támogatóik is hasonszőrű egyénekből áll. A politikában látható, hogy a zsidó nem igazán vállalja a konfrontálódást, inkább a szellemileg jóval alatta lévő hitetlen magyart küldi előre a harcba (donáth hanna, karigeri ). Ezek a retardáltak csak eszközök a ravasz zsidók céljainak elérésében, miközben hatalmas károkat okoznak hazájuknak, közvetlen környezetüknek, családjuknak.
makapaka2
2020. február 15. 18:59
Beteglelkű apa beteglelkű lánya.
makapaka2
2020. február 15. 18:57
Beteglelkű apa beteglelkű lánya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!