Két nem között

2021. július 10. 22:04

A bizonyítást kezdjük a testszőrzettel.

2021. július 10. 22:04
Fekete Émi
Magyar Narancs

„Magyarország kormánya szokatlan logikai kapcsolatot alakított ki egyes »gyermekvédelmi« intézkedéseivel az alkotmányosság, a férfi mellbimbók és az interszexualitás között. A jogalkotó ugyanis nem tud vagy nem hajlandó tudomást venni az egyedfejlődés törvé­nyei­ről, amelyek szerint nem csak két születési nem van.

A bizonyítást kezdjük a testszőrzettel.

Egy taxiban belehallgattam egy rádióműsorba, amely a következő új trend elemezgetéséből állt: mi az, hogy vannak nők, akik mostanában dacból nem borotválkoznak? A műsorvezetők álláspontja nagyjából tiszta volt: egy férfi számára a szőrös női láb nemkívánatos. Ellenérvként ugyan elhangzott, hogy a szőr a bőr természetes függeléke, a természeti valóság megjelenésére azonban rögtön lecsapott a társadalmi valóság. Evolúciós szempontból már semmi szükség a nők testszőrzetére – jelentette ki az egyik műsorvezető. Azt már nem fejtette ki, hogy ugyanezzel a logikával a férfi szőrzetnek miféle evolúciós jelentősége van.

Ezen a ponton egyébként is elvesztettem az érdeklődésemet, és kitört belőlem: a férfi mellbimbónak mi értelme van? Sofőröm hangosan felröhögött, és kijelentette, hogy őt ez marhára érdekelné, így belekezdtem a korai magzatfejlődés rejtelmeinek felvázolásába, gondosan kitérve az izgalmasabb részekre is: bizony, nem minden gyermek születési neme egyértelmű.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2021. július 12. 09:43
" Egy taxiban belehallgattam egy rádióműsorba, ... Sofőröm hangosan felröhögött, és ... " Tudjuk nagyon jól, hogy az ilyen taxis anekdoták többsége hazugság.
noge
2021. július 12. 00:53
Látszik, hogy téged is apád szoptatott. Van a női mell és a férfi mell. A kancsöcsből nem jön tej, gyökérkém. Ha meg annyira egyformák a nők és a férfiak, akkor férfiként hol keressem a méhemet? A méhlegelőn?
NTLLK
2021. július 11. 19:49
Ha hallgatna Emi, ha bölcsnek nem is, de legalább okosabbnak látszana. Persze a látszat gyakorta csal...
istvanpeter
2021. július 11. 16:52
A szexuális aberráció egyszerű rendszerhiba, amikor is a neuronstruktúra tévesen és hibásan működik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!