Bántó, hogy ellenzékből nekünk csak ilyen silány, tehetségtelen és szellemi deficites jutott

2022. április 05. 19:38

Minden megoldásotok másolt, valahonnan átültetett, idegen és a múltból fakad.

2022. április 05. 19:38
null
KDNP Etyek
Facebook

„Kedves Ellenzék!

Üzenet a buborékotokba. Úgy tűnik továbbra is azt gondoljátok, hogy bukásotok oka leginkább a propaganda, a rendszer, az erőfölény, az alulinformáltak és a szokásos unalomig ismételt mantrák.

Mindaddig, amíg a fent felsorolt toposzokban keresitek hatalmas taknyolásotok hátterét (nehéz ezt máshogy nevezni, elnézést), addig nem a valós okokat keresitek. Pusztán rossz helyzetfelismerésetekből fakadó hibás politikai döntéseiteket követő én-védő mechanizmusaitokat építitek. Nem haladtok tőle előre – csak körbe-körbe –, de legalább picit jobban érzitek magatokat majd. Kis idő elteltével pedig megismétlitek ugyanazokat a hibákat, amiket már korábban is elkövettetek. Ami minket biztosan nem zavar.

Az viszont nagyon bántó, hogy ellenzékből nekünk csak egy ilyen silány, tehetségtelen, víziótlan, és szellemi deficites jutott, mely nem tud azoknak alternatívát kínálni, akik esetleg ezt tényleg szeretnék. Minden megoldásotok másolt, valahonnan átültetett, idegen és a múltból fakad, vagy épp egy új trend testidegen másolata.

Az elmúlt 30 év alatt, azok a privilégiumok melyeket a rendszerváltáskor megörököltetek (átörökítettek számotokra) és sok éven át kitartottak, elkoptak, meggyengültek és már nem elégségesek önmagukban. Még a sok-sok külföldről jövő támogatással együtt sem. (Ciki) Ennél már több kell. Szükségetek lett volna a GONDOLATRA, mely minden cselekvést elindít, keretet ad és mely rezonál azokkal, akiket ti meg szeretnétek szólítani. De ez a gondolat nem jön, pontosabban nem tőletek. És nem is fog, mert csak szolgalelkűen másolni tudtok. Csak a toposzok, hitek ismétlése zajlik, melyek valójában nem bukásotok okai. Politikai termékek, melyeket lassan úgy tűnik, már ti magatok is elhitettetek saját magatokkal.

A választók most azt üzenték neketek, hogy elég volt. Nektek üzenték és nem a kormánynak. Etyekről halkan megjegyezzük, a problémátok ti magatok vagytok. Ha szeretitek hazátokat, álljatok végre félre, adjatok helyet az újnak és szabaduljatok meg attól a »szellemi« körtől, mely körülöttetek változatlan létezik és mely kitermeli az egyre silányabb ellenzéki utánpótlást. Hiába írjátok át a szavatossági időt és írjátok rá, hogy új, a selejt, az selejt marad. Magyarország többet érdemel.”

Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roughneck
2022. április 06. 12:57
Az egyetlen jo dolog ebben az ellenzekben az, hogy nem tudnak annyi gazemberseget elkovetni mint akkor, amikor meg dicstelen elodeik hatalmon voltak.
Magyarok Pásztora
2022. április 05. 21:46
El kell olvasni a csáki ringyó gyűlölettel teli írását.
Google
2022. április 05. 20:34
Ez az ellenzék nem nekünk játszik, hanem az Uniónak, Amerikának, még Zelenszkijnek is, ha az akarja. Csak a magyaroknak nem. Viszont rosszat tudnak tenni, fognak is tenni, Brüsszelt már be is indították. És mivel nem jól szavaztunk a brüsszeliták szerint, jöhet a hetes cikkely, meg a nyolcas, meg a kilences. Azt nem tudom, hogyan képzelték, hogy azokra szavazzunk, akik már vasárnap este szanaszét szaladtak, mert nem tetszettek nekik az eredmények. Hogyan kormányoztak volna ezek együtt? Sehogy, helyettük a mindenhonnani sorosisták irányították volna az országot.
mustarharmas
2022. április 05. 20:11
Pontos. De ne segítsetek nekik....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!