Rendben van-e ha egy ember kiáll a színpadra egy nyilvános eseményen és primitív, bunkó, alpári stílusban böfög a mikrofonba?

2022. október 25. 09:03

Nem, NINCS RENDBEN!

2022. október 25. 09:03
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Tényleg azon megy a vita, hogy RENDBEN VAN-E, ha egy ember (teljesen mindegy, hogy gimnazista, nyugdíjas, tudós vagy munkanélküli…) kiáll a színpadra egy nyilvános eseményen és primitív, bunkó, alpári stílusban böfög a mikrofonba?

Nem, NINCS RENDBEN!

Ahogy az sem volt rendben, amikor egy ember (teljesen mindegy, hogy ellenzéki képviselő, nyugdíjas, tudós vagy munkanélküli…) bement a Parlamentbe és primitív, bunkó, alpári stílusban megírt táblákat mutogatott.

Meg lehet próbálni védeni a védhetetlent (reflexből, megszokásból, politikai okokból…), de többséget biztosan nem lehet vele szerezni semmilyen ügyben. És ez így van jól.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LKJK
2022. október 26. 06:59
Kedves Lili. Ez az akciód,alpári stílusú fellépésed mindig ott lesz a neved mellett. Elkísér az életeden keresztül ha akarod ha nem. :) Valószínűleg ez volt életed legfontosabb megnyilvánulása ami meghatározza további éveidet.
Sibelius
2022. október 26. 04:15
Tanácsad9ja? Arra gondolsz aki felmodott neki, majd egy héttel később visszavonta a levelét, és ott könyörgott hogy vegye vissza? Vagy Gyurcsány kurva országozó feridre gondolsz? Az öszödi böfögésre? Vagy Karácsony Geri beszédeire? Vagy a nagytudása kabuli rózsa, Szabó Timike megnyolvánulásaira? Nem értem. Légy világosabb.
martymcfájl
2022. október 25. 22:53
Balázska, nem biztos, hogy rendben van, csakattól pipult be oly nagyon, hogy egy bizonyos Németh Balázs kiált a tv pulpitus mögé és oltári mocskos nagy hazugságokat próbált közölni közpénzen a népnek, úgy, hogy nem tud normálisan beszélni (artikulálni, hangsúlyozni, mondanivalóját annak értelmének megfelelően elmondani.) Ezt a balfékeskedést és vesszőfutást pedig az alacsony nézettség ellenére is többen látták, mint Lilikét.
Gecorbi
2022. október 25. 21:10
Ja, ilyet nyilvánosan csak ez a szarosszajú Bayer csinálhat....még a Szentatyát is szidhatja.....arról, trafikos,.nem írsz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!