Svéd győzelem az Eurovíziós Dalfesztiválon

2012. május 27. 09:36

Loreen svéd énekesnő nyerte az 57. Eurovíziós Dalfesztivált. A Magyarországot képviselő Compact Disco 24. lett.

2012. május 27. 09:36

Loreen svéd énekesnő nyerte Euphoria című dalával az 57. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombat este rendezték az azeri fővárosban, Bakuban.

A Magyarországot képviselő négytagú Compact Disco, amely a keddi elődöntőből jutott a fináléba, 19 ponttal a 24. helyen végzett Sound of Our Hearts című dalával. „Amit a színpadon nyújtottunk, az szerintünk hibátlan volt. Úgy érezzük, hogy az itteni próbákon és előadásokon folyamatosan fejlődött a produkció, mindenki láthatta a mi 3 percünket, a teljes műsort és a szavazást is. Köszönjük azt a rengeteg szeretetet, amit Magyarországról kaptunk” – mondták a zenekar tagjai szereplésükről.

A teljes adás a hirado.hu oldalon érhető el.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2012. május 27. 18:06
Azt hiszem, akit megérintett Woodstock hangulata, ammak a Compact Disco sekélyes és gagyi.
Göbbels
2012. május 27. 13:39
Tisztán kell látni a műfajokat!! Ez nem dalverseny, hanem kapcsolati, népszerűségi és összetartási verseny volt! Az összetartó nép- és nyelvcsoportok egymásra szavaznak és ez független a daltól, vagy mástól, ami a hivatalosan meghirdetett fedőtevékenység elnevezése. Itthon ugyanezek a tehetségkutató rettenetes műsorok, ahol vagy közönségszavazatnak, vagy zsűrinek nem kellene lennie!!! Hiszen ha tehetség van, minek a közönségszavazat, elég a "szakértő" zsűri; ha csak közönségszavazat kell, akkor minek a tehetség és a zsűri!! A zsűri hozzá nem értő köcsög celebek (Bochkor, Puzsér, stb.) jó pénzért előadott felelősség nem vállalása, hiszen kínos helyzetben a közönség dönt!!!!
Csigorin
2012. május 27. 13:14
franc a svedbe, akkor mar nyertek volna inkabb az udmurt oreglanyok :)
dr.Kvasztics Fedor
2012. május 27. 12:29
Egyeseknek nagyon jó alkalom ez az idétlen fesztivál, hogy megint leszarozhassák a saját országukat. Úgy örülnek a CD sikertelenségének, mint majom a farkának, és gyorsan beleszövik ebbe az egészbe az Orbán kormányt. Drága ballib kommentelő barátaim! Nem érzitek, hogy ez már valahol a legalja? Már erre a hülye fesztiválra is szükségetek van, annyira nincsenek érveitek? Magáról fesztiválról a résztvevők, meg az egyes bejelentkező műsorvezetők infantilis őrőnködésével együtt csak annyit, évek óta kitalálható, hogy az egyes országokra mely országokból fognak szavazni. Ezen csak valami kiugróan jó nóta segíthet, de a CD most igen messze állt ettől. Mit lehet tenni, a hazai válogatáson valamiért most ők lettek a nyerők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!