Megvizsgálta a viharkárokat Áder

2014. december 09. 09:36

30-40 év munkája ment kárba a Pilisben az ónos eső miatt – mondta Áder János Pilisszentkereszten

2014. december 09. 09:36

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2014. december 09. 20:27
Jól van na! Oda ment, hadd lássa a nép, hogy az államfő oda figyel a dolgokra. Megállapította, hogy jaj-jaj. Mit mondott volna? Ami figyelemre méltó az az, hogy szerinte az államnak segítenie kell a károk elhárításában és az erdő helyreállításában. Ami azért annyira nem lehetne meglepő a számára, márt csak azért sem, mert az ominózus erdő állami tulajdonban van.
békalepcse
2014. december 09. 18:08
Paksról vitázva sokszor említettem ezt az időjárás anomáliát, mint ellenérvet és most megkaptuk. Lehetett látni a híradóban olyan távvezetéket, amelyik ép állapotában állt mint Krisztus Brazília felett de a jégtől megkucorodott, mintha fázna... Ezek a jelenségek természetesek, sőt a rendszerességük lett ritkább az időnkben. A föld klímája messze nem ennyire kiegyenlített mint manapság és ezt igen nehéz a fejekbe beleverni. Az ellátás biztonsága igen kurta lesz, ha mindez országos méreteket ölt esetleg, mert akkor valószínűleg nem marad ép távvezeték, aminek újjáépítéséhez kevés lesz a tél hátralévő része... A természet igen hamar ki fogja heverni, fel van készülve rá, de civilizációnk egy telitalálatos napkitörést, csak jó pár évszázados visszacsúszással lenne képes kiheverni.
Laurence Szilard
2014. december 09. 11:42
Fáraó a kalapja.
kukagyerek
2014. december 09. 10:28
"Megvizsgálta a viharkárokat Áder" ................ Pulzus? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!