Ukrajna finanszírozását Amerika Európára akarja testálni – Stratéga Horváth Józseffel

2023. október 03. 17:24

Az oroszok 2025-ig számolnak ezzel a háborúval, az amerikaiak viszont mintha már most távolítanák maguktól, Európa pedig egyre csak egyre jobban belekeveredik – mondja Horváth József biztonságpolitikai szakértő, az Alapjogokért Központ tanácsadója. EU-s pénzek Ukrajna támogatásáért cserébe? Korrupció miatt csökkenő amerikai támogatás? Videó!

2023. október 03. 17:24
Pócza István
Pócza István

A teljes adás itt tekinthető meg: 

A beszélgetés podcast formában is meghallgatható: 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2023. október 03. 19:04
Az USA deepstate a civilnek hazudott NGO-kon keresztül is sikeresen befolyásol országokat de ha nem sikerül akkor jön a bombázás. Az olyan emberek mint Szaros Gyuri bácsi, a tisztességtelenségben megőszült vén filantróp az USA deepstate támogatása nélkül nem tudna kavarni. A milliárdos befolyásáról 2016 augusztusában a DC Leaks nevű szivárogtatóportál nyújtott plasztikus képet, amikor publikálta a Nyílt Társadalom Alapítványok európai központjának belső adatbázisából származó dokumentumokat. A Megbízható szövetségesek az Európai Parlamentben 2014–2019 nevű kiadvány a 751 EP-képviselőből 226-ot sorol fel, vagyis az anyag szerint a Soros-hálózatnak több megbízható szövetségese volt az előző ciklusban a képviselők között, mint amennyi a legnagyobb, néppárti frakció akkori összlétszáma (215 fő). Úgy néz ki, hogy most még többen vannak.
figyelő4322
2023. október 03. 18:53
"...az amerikaiak viszont mintha már most távolítanák maguktól..." az ukrajnai problémát. Ez igaz, de nem is véletlenül történik. A DemonCrap Barandon kormány már a jövő évi választásokra készül, és minden mást a jégre rak. MINDENÁRON meg akarja akadályozni (a mélyállam segítségével), hogy a nagyon népszerű Donald Trumpot válassza meg a jónép újra elnöknek. Ezért is nyomja az EU-t jobban a háborúba. Persze az Ukrajnától való távolodás valójában csak látszat. Mennek oda a pénzek most is, de lehet, hogy a jövőben inkább az 'asztal alatt'! Ez a segítség már nem népszerű, és sok, főleg Republikánus politikus érzi/tudja, hogy a háború támogatása már nem hoz számukra szavazatot.
Akitlosz
2023. október 03. 18:14
Csupán helyre kell állítani nyugaton az 1939. augusztus 31-i határvonalat, s akkor Lengyelország, Magyarország és Románia boldogan finanszírozni fogják a hazatért területek felfejlesztését.
formaegy-2
2023. október 03. 17:56
A mocskos, gyilkos, terrorista USA Közel-Keleten kirobbantott háborúját is Európa szívta meg! Most a ezt a háborút is amit kirobbantott, a rühes korrupt gyilkos alvilági náci puccosseggű férgével, Európa szívja! Minden EU-s vezetőt, aki beleállt az USA érdekek kiszolgálásába tönkre vágva ezzel Európát mind bíróság elé kell állítani! Mocskos Európagyilkos kutyák!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!