Pofon vágta egy volt bányász a komlói polgármestert

2013. február 28. 07:58

Egy szerda esti lakossági fórumon megütötték Polics József fideszes komlói polgármestert. A városvezető még gondolkodik, hogy feljelentést tesz-e az eset miatt.

2013. február 28. 07:58

A fórumot az egykori bányászok járadékával kapcsolatban rendezték a komlói polgármesteri hivatalban. A résztvevők között csaknem félszáz volt bányász is megjelent, ők először csak kérdéseket tettek fel, ám amikor nem érezték kielégítőnek Polics József polgármester válaszait, kiabálni kezdtek. Ezt követően egy rokkant bányász a polgármester asztalához ment, és arcon ütötte őt – adta hírül a bama.hu.

Polics József az MTI-nek megerősítette, hogy az egyik résztvevő, akit egyébként ő korábbról ismert, megütötte a fórum alatt. Mint mondta, még gondolkodik azon, hogy tesz-e rendőrségi feljelentést az eset miatt.

A bama.hu beszámolója szerint a polgármestert megütő volt bányászt még az este folyamán gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség, ellene a lap beszámolója szerint büntetőeljárás indul.

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2013. március 01. 07:00
Rokkant nyugdíjas bányász verekszik? Mivel rokkantosította le az MSZMP, mivel ? Mivel megszüntették a bányát. Alakítson bányászfrontot és indulhat a frontfejtés. Hümm!
Gumimaci
2013. február 28. 12:53
"Pofon vágta egy volt bányász a komlói polgármestert" Előtte a bányászt vágták pofon, amikor megvontak tőle valamilyen szerzett jogot. Aki leszólja egy bányász munkáját, az nem tudja, hogy mi az a vízbetörés, vagy metángáz robbanás. Amikor szén kellett az országnak, ez a bányász helyt állt. Most nem kell szén, ezért a Fidesz le se sz@rja. Mivel az igazság mindig győz, ezért 100 % biztonsággal valószínűsíthető, hogy egyszer a jelenlegi kormányzó erő is megtapasztalja azt az érzést, milyen az, amikor le se sz@rják őket. Oszt…jónapot.
tapsihapsi
2013. február 28. 12:36
munkás-vasököl, oda csap ahova köll!!!!
citizen queen
2013. február 28. 12:27
Érdekes, akik tegnap teli pofával hörögtek a Habony-sztorin - jogos a felháborodás, megjegyzem -, azok most örvendeznek a pofonverésnek. Hiába, no az a fránya szemellenző, meg kettős mérce a bal-lib trollok alapismérve. Meg az is érdekes, hogy 2010 előtt mindenki a rokkantnyugdíjak rendezése miatt verte a nyálát, aztán amikor hozzányúltak a rokisokhoz, akkor meg hirtelen elkezdték őket sajnálni... Sapka és nyuszika tipikus esete.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!