Sukoró: Washington is a magyar állam javára ítélt

2014. október 02. 19:00

A magyar után a washingtoni választott bíróság is kimondta: jogosan mondta fel a magyar állam a sukorói kaszinóberuházásról szóló szerződést. Ez azt jelenti: elbukta az izraeli beruházó cég a 100 milliárd forintos kártérítési igényét.

2014. október 02. 19:00

A jogerős ítélet szerint a megállapodás nem felelt meg a közérdekűség követelményének. A választott bíróság kimondta azt is, hogy a magyar állam jogszerűen bontotta fel a Velencei-tó partjára tervezett kaszinó koncessziós szerződését. A választott bíróság rögzítette: az, hogy a Fidesz-kormány politikailag nem támogatta a beruházást, nem volt indok arra, hogy a befektetők ne teljesítsék a koncessziós szerződésben előírt helyszín biztosítási kötelezettségüket, számolt be a Hír TV híradója a hírről. A beruházást tervező izraeli cég 100 milliárd forintos kártérítéstől bukott így el.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2014. október 04. 12:45
tango47 [Hozzászóló kiszűrése] 2014. október 4. 10:04 Első alkalom, hogy nem vált be az antiszemita kártya. Haladás." Nem véletlen, ugyanis itt a szar Gyurcsányék fejére ömlött volna és hát Lauderéknak ő az emberük, így inkább lemondtak a pénzről, bízván abban, hogy majd nemcsak Sukorót szerzik meg, hanem az egész országot. Megvesszük...Magyarorsszágot" mondá Peresz.
tango47
2014. október 04. 10:04
Első alkalom, hogy nem vált be az antiszemita kártya. Haladás.
Szijj ÁRTÓ
2014. október 04. 09:16
Apáczai, fidesz-csicska "tanár" "Ha a libást nem zavartuk volna el a jó ....-ba, akkor már ott tobzódnának a kaszinókban az izraeli befektető rokonai és a barna lányok.". Igy most csak a zsidó vajna, Orbán haverja tobzódik az 5 legnagyobb kaszinóban Vadbarom 1 bites fideszes szavazó
catalina9
2014. október 03. 08:03
Régi trükkel próbálkoztak Lauderék.. "...Nehézkes, bonyolult, sőt kockázatos lett volna az egyik nagy ingatlanfejlesztő cégnek, hogy közös tulajdonban lévő telken építkezzen, ezért a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Választottbíróság nyolcmilliárd forintos kártérítést ítélt meg neki. A horribilis összeget karácsonyra kell kifizetnie a telek régi tulajdonosának, a szomszédban székelő BVM Épelem Kft.-nek…. Az Ablon Groupot Uri Heller izraeli mérnök alapította 1993-ban Budapesten. ...... Uri Heller volt a cégjegyző a hárommillió forintos törzstőkéjű kft.-ben akkor is, amikor az a dél-budai ingatlan ügyében a választottbírósághoz fordult. Az ingatlanos cég 6,1 milliárdos kártérítés megítélését kérte az elképzelt beruházásának elmaradása miatt…. A régi telektulajdonos azzal védekezett, hogy a Global nyugodtan építkezhetett volna a megosztott, de az ingatlan-nyilvántartásban külön még nem regisztrált telken, ehhez ők és valamennyi más tulajdonostárs hozzájárult. A BVM Épelem szerint az outlet center valójában azért nem valósult meg, mert a Global nem is akart építkezni,..." Közben Joav Blum elcserélte a konyhakertjét egy sukorói telekre...szóval ment /volna/ a nyerészkedés rendesen. Nem sikerült, de hát tombol az antiszemitizmus..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!