A soproni ellenzéki jelölt haragos lett, és vitára hívja Kósa Lajost

2019. október 03. 12:33

Mivel nem áll ki a fideszes polgármesterjelölt a többszöri megkeresésére, Varga Norbert merészet lépett.

2019. október 03. 12:33

Percekkel ezelőtt posztolta Facebook-oldalára a baloldali pártok jelöltje, Varga Norbert, hogy Farkas Ciprián némasága miatt nem vár tovább, és nem kisebb személyt, mint a Fidesz kampányáért felelős Kósa Lajost, a párt újdonsült pártelnökét hívja ki vitára.

Mint írja: „Többször is nyilvános vitára hívtam a Fidesz polgármesterjelöltjét. Farkas Ciprián azonban nem hajlandó a soproniak gondjaival foglalkozni!” Majd felsorolja, hogy mivel nem foglalkozik szerinte a Fidesz polgármesterjelöltje – így a belső migrációval és a dugókkal sem. Szerinte „Farkas Ciprián csak a fideszes pártelit korrupciógyanús beruházásaival foglalkozik”.

Majd megállapítja: „A Fidesz jelöltjei nem vitáznak, nem érvelnek, nem állnak ki a választók elé.” Ezért szerinte a főnöküknek kell kiállni helyettük. Azaz: „Nyilvános vitára hívom vezetőjüket, a fideszes kampányért felelős Kósa Lajost!”

A teljes poszt:

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Óbor Dezső
2019. október 03. 22:51
Ez a hülye birkózószart evett?
telekes
2019. október 03. 20:58
Varga, emlékszel Walterre - von Haus aus - Dezsőre? Amikor a tele Főtér kiabálta : Dezső, gyere ki!... te is meg fogod kapni. Arról meg nem tehetsz, hogy katolikus vagy, senki meg nem kérdezett akarod-e. Ne dicsekedj vele! Nimcs rád szükségünk!
Anonymtalan
2019. október 03. 20:46
Miért? Kósa még csak nem is soproni, sőt a mostani választáson nem is indul.
harcimarci
2019. október 03. 19:31
Még szerencse, hogy a Fidesz az arrogáns és az ellenzéknek meg rettegnie kell ebben a diktatúrában...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!