Lagzi Lajcsit máris „bekóstolták” a rabok – állítja a zenész ügyvédje

2023. május 10. 07:27

Dr. Csontos Zsolt szerint a börtön­élet egy külön világ, ahol az ember magára van hagyva.

2023. május 10. 07:27
null

Dr. Csontos Zsolt, Galambos Lajos ügyvédje a Blikknek nyilatkozott a zenész állapotáról, aki múlt hónapban kezdte meg 3 év 6 hónapos büntetésének letöltését a baracskai börtönben. Az ügyvéd szerint az egykori mulatós sztárra nehéz idők járnak,

minden nap fél ötkor kel, este nyolckor fekszik, egészségi állapota miatt viszont munkára nem osztották be.

Dr. Csontos Zsolt a lapnak arról is beszélt, hogy a rabtársai részéről kisebb atrocitások is érték már Galambost: „Találkozott már a többi rabbal is, akik felemásan fogadták. A legtöbben barátságosak voltak és beszélgettek vele, néhányan azonban pikírt, bántó beszólásokat címeztek neki, mint például: »Most majd neked fújják el a nótádat« vagy »Mennyiért adod az áramot?«. Sajnos, a börtön­élet egy külön világ, ezzel nem lehet mit kezdeni, magára van hagyva. Saját magának kell megtalálnia és kiharcolni a helyét a hierachiában. Alkalmazkodnia kell minden helyzethez, még ha ez nehéz is” – fogalmazott az ügyvéd, aki szerint olyan eset azért nem történt, ami miatt az őröknek intézkedniük kellett volna.

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. május 10. 17:05
Legalább megszokja a korán kelést és munkát. A munka nemesít!
nempolitizálok
2023. május 10. 15:37
Büdöslibsi meg is akarja majd kúrni.
Vakfolt
2023. május 10. 11:45
Lajos, oda kell adnod a didit.
csjanos
2023. május 10. 10:44
...."bekostolták"???....ez még finom volt...ettöl az idő múlásával lesz rosszabb is...az ügyvédnek fel kellett volna erre készíteni...akkor mit kellett kiállnia annak a rabnak akit a cigányok csicskáztattak...lajcsinak még könnyebb.....igen ..AZ ERŐ számít...arra gyúrnak a cigányok...pfuj
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!