„Jól látható, hogy romlott az állapota” - aggasztó hírek jöttek a börtönkórházban lévő Lagzi Lajcsiról

2023. november 30. 18:47

Hónapok óta a berettyóújfalui börtönkórházban van Galambos Lajos.

2023. november 30. 18:47
null

Galambos Lajos az év első felében vonult be a börtönbe, hogy letöltse a 3 év 6 hónapnyi büntetését Baracskán. Ügyvédje szerint folyamatosan romlik a művész egészségi állapota, már nem is töltheti rabtársai között a mindennapokat, ugyanis Lajcsit egy alapos orvosi vizsgálat után a berettyóújfalui börtönkórházba szállították, ahol azóta is ápolják.

Örömmel mondanám, hogy ügyfelem egészségi állapota javult, de sajnos ennek éppen az ellenkezője igaz”

– mondta Csontos Zsolt, Lagzi Lajcsi ügyvédje a Borsnak, aki szerint védence mentális állapota hullámzó, mivel aggasztja a betegsége és az a tény, hogy nem javul, sőt romlik az állapota.

Galambos Lajos a lehetőségekhez képest folyamatos kapcsolatot tud tartani a szeretteivel, ám tart attól, hogy a december nehéz lesz számára, hiszen az ünnepi időszak és különösen a karácsony nagyon nehéz minden fogvatartott számára.

Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor


 

 

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2023. december 28. 16:18
Hát, a számlákat ki kell fizetni. Lehet próbálkozni, de nem érdemes.
Obsitos Technikus
2023. december 01. 12:06
Vessük össze ezt azzal a hírrel, hogy a RACE-001 rendszámú autó vezetőjének, aki különösen kegyetlen módszerrel gyilkolt meg egy vétlen embert, a minap megszüntették az előzetes letartóztatását. A szerencsétlennek keze-lába leszakadt, de még egy ideig élt, és könyörgött az életéért.
zsolt196969
2023. december 01. 10:58
Aggódom. A sok zenész is akiket átvert. Aggódik
Volo
2023. december 01. 09:23
Elég már ebből a löttyedt egyedből! Sír mint egy kurva.... Légy már férfi, ba+ és töltsd ki keményen, ne ilyen vernyákolással, mert már csak köp az ember ha meghallja, újra és újra a rinyálásodat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!