Tényleg házkutatást tartottak Bajnai és Karácsony bizalmasánál? – reagált a NAV

2023. november 12. 16:10

Egy szemtanú szerint az adóhatóság dolgozói csütörtökön este érkeztek meg Tordai Csaba ügyvédi Irodájába.

2023. november 12. 16:10

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, csütörtökön késő este szemtanúk szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal emberei jelentek meg annál a háznál, melyben Tordai Csaba ügyvédi irodája is van.

Ezt is ajánljuk a témában

A NAV egyelőre nem erősítette meg, de nem is cáfolta a hírt, ami egy 5. kerületi Facebook-csoportban kezdett terjedni, miszerint Karácsonyék bizalmasánál tartottak házkutatást.

A Magyar Nemzet megkereste az adóhivatalt és az ügyészséget is, hogy valóban történt-e házkutatás Tordai Csaba irodájában. A NAV vasárnap annyit válaszolt, hogy a kérdéssel kapcsolatban nincs nyilvánosságra hozható információjuk.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. november 12. 19:33
3 év elteltével. Egy befizető, pénztáros, bankfiókvezető, pénzt felvevő sincs bezárva, még meggyanúsitva sem. Nyugodtan megrohadhat pintér, polt, meg a hazug köpcös geci főnökük is velük együtt!
B_kanya
2023. november 12. 17:39
"KomisszárHU 2023. november 12. 16:26 Ha igen, akkor ennek is annyi lesz a foganatja, mint a Csekk Katalin elleni 2021 nyári nyomozásnak." https://magyarnemzet.hu/belfold/2023/05/milliardos-vagyont-foglalt-le-a-hatosag-cseh-katalinek-botranyaban "Milliárdos értéket meghaladó vagyont foglalt le a közelmúltban a nyomozó hatóság a Cseh Katalinék botrányában meggyanúsított személy érdekeltségeinél – tudta meg a Magyar Nemzet. A férfit még tavaly ősszel gyanúsította meg a NAV költségvetési csalással azt követően, hogy nyilvánosságra került: a momentumos politikus családi vállalkozása és az azzal összejátszó cégek gyanús körülmények között jutottak több milliárd forintnyi uniós pénzhez." Lassan őröl az igazság- de legalábbis jogszolgáltatás..... De hátha lesz már valami.
FeketeFehér
2023. november 12. 16:44
Ha jól látom, még vád sincs. Csak a bulvár. :)))))))))))
KomisszárHU
2023. november 12. 16:26
Ha igen, akkor ennek is annyi lesz a foganatja, mint a Csekk Katalin elleni 2021 nyári nyomozásnak. Cirkusz. Néphülyítés. Következmények nélküli ország vagyunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!