Itt a Fidesz budapesti listája, több új szereplő is helyet kapott rajta!

2024. április 22. 19:21

A listavezető értelemszerűen Szentkirályi Alexandra.

2024. április 22. 19:21

Nyitókép: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

Felkerült a Fidesz-KDNP fővárosi listája a Nemzeti Választási Iroda honlapjára – szúrta ki a Magyar Nemzet. Ennek értelmében, úgy tűnik, több új arc is bekerülhet majd a közgyűlésbe.

A listát értelemszerűen Szentkirályi Alexandra vezeti, akit április 11-én választott meg a Fidesz Budapesti Választmánya a fővárosi szervezet elnökének. Az egykori kormányszóvivő Láng Zsoltot váltotta, akit 2023 októberében bíztak meg újból ezzel a feladattal.

Ezt is ajánljuk a témában

Megannyi új arc

A Fidesz-KDNP kilencvenhat nevet számláló fővárosi listájának első tizenöt neve a következő: a listavezető a főpolgármester-jelölt Szentkirályi Alexandra

őt követi az a két polgármesterjelölt, akit a legesélyesebbnek gondolnak, hogy leválthatja a jelenleg regnáló baloldali jelölteket. 

Sára Botond Józsefvárosban, Böröcz László az I. kerületben indul, és a listán is biztos befutó helyeket kaptak.

Ezt is ajánljuk a témában

A negyedik helyen egy teljesen új név, Janó-Veilandics Franciska újságíró, a Vasárnap.hu podcastjének háziasszonya, majd őt követi Szalai Piroska munkaerőpiaci szakértő. Hatodik helyen Szécsényi Dániel, fiatal tranzitos, aki jelenleg az Országgyűlés Hivatalában dolgozik, a hetedik listás jelölt pedig Havasi Zoltán, pesterzsébeti önkormányzati képviselőjelölt.

Őt követi Sinkovics Krisztián Ádám, külsős soroksári alpolgármester. Kilencedik helyen Radics Béla erzsébetvárosi önkormányzati képviselő, tizedik a fidelitasos, zuglói önkormányzati képviselő Böjthe Péter. A tizenegyedik György Bence István jogász, kőbányai képviselőjelölt. A tizenkettedik helyet Elekes Tamás, újbudai önkormányzati képviselő kapta.

Ezt is ajánljuk a témában

A tizenharmadik helyen Tóth Réka Kamilla, a XXII. kerületi Fidelitas elnöke, a Fidelitas országos alelnöke áll. Tizennegyedik helyre Szarvas Attila Sándor, XVIII. kerületi képviselőjelölt került, míg a tizenötödik helyen Szilágyi Demeter VIII. kerületi önkormányzati képviselő, a helyi lista vezetője lehet a befutó – sorolta a Magyar Nemzet.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:15
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­ö­­g­ö­­­s­ ­l­­­á­n­­y­o­k­­­ ­­­v­­­á­r­­n­a­­k­­ ­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Tommaso
2024. április 27. 23:40
HA ez a MAGYAR ember csak az ellenzéktől venne el szavazatokat, akkor rogán és a rezsim propagandistái csak kávézgatnának, nem? DE FOSIK a FIDESZ, hogy elveszti a 6 almát. HA nem igy lenne, Magyarról és a Magyarokról nem jelenne meg NAPONTA 20-25 mocskoló, lejárató, rágalmazó cikk, s ezernyi hasonló komment.
Tommaso
2024. április 27. 23:39
Lehet, hogy nem lesz következő alkalom, ha a magyarok most nem ocsúdnak fel és zavarják el a rubeljobboldalt, a pedofilmentegető, velejéig korrupt Orbánt és bandájá
Lajoss
2024. április 23. 17:54
Nekem hiányozni fog a Télikabát Zsolti nyafogása…😉
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!